Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Unipoli Sport mukana TTY:n Hyvinvointiviikolla 26.10.-1.11.

Tutustu Unipoli Sportin (TUrVoKeen) Hyvinvointiohjelmaan!

Unipoli Sportin tapahtumat TTY:n Hyvinvointiviikolla

(26.10.-1.11.2015)

 

KOKO VIIKON AJAN TTY:n RYHMÄLIIKUNTATUNNIT KAIKILLE TTY:n, TaY:n JA TAMKin OPISKELIJOILLE SEKÄ HENKILÖKUNNALLE AVOIMIA VELOITUKSETTA!
(Huom, tarjous vain TTY:llä ja vain Hyvinvointiviikon ajan.)

 

TIISTAI 27.10.2015

Hyvinvointimessut Konetalon aulassa ti 27.10 klo 12-14.

Unipoli Sport mukana Konetalon hyvinvointimessuilla. Pienet, mutta takuuhyvät messut, joilla (opiskelijan) hyvinvointiin tavalla tai toisella liittyvät tahot esittäytyvät. Tule tutustumaan ständeille!

 

 

KESKIVIIKKO 28.10.2015

Mindful body - näytetunti Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa ke 28.10 klo 14-15.

Rauhoitu ja rentoudu! Mindful Body yhdistelee erilaisia kehoa ja mieltä huoltavia tekniikoita, kuten Pilatesta, joogaa, dynaamista venyttelyä, syvävenyttelyä ja erilaisia rentoutusmenetelmiä.  Tunnilla ollaan paljon silmät kiinni keskittyen oman kehon tuntemukseen. Tunti tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen ja omaan itseensä keskittymiseen kiireisen arjen keskellä.

 

Geokätköily (yhteistyössä YTHS:n kanssa)

Hervannan yleisurheilukenttä ke 28.10, klo 12-14. Osoite: Lindforsinkatu 15.

Tule käymään geokätköilyn infopisteellä ja perehdy lajiin tarkemmin. Paikalla on lajin harrastajia, joilta voit kysyä ja kummastella lajiin liittyviä asioita. Voit myös tutustua eri kätkörasiatyyppeihin ja kulkevaisiin. Geokätköily on myös oiva liikuntamuoto, jossa voit itse valita liikkumisen määrän!

 

 

 

 

Street workout (yhteistyössä YTHS:n kanssa)

Hervannan yleisurheilukenttä ke 28.10 klo 12-14. Osoite: Lindforsinkatu 15.

Tampereella Street Workout -tunteja ohjaavat Janne ja Juuso tulevat ohjaamaan kaikille halukkaille toiminnallisen ja tehokkaan treenin. Tunti sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Voit olla joko aloittelija tai kokenut lajin harrastaja, ohjaajat osaavat kertoa ja näyttää juuri sinulle sopivat liikkeet. Tule testaamaan, mitä kaikkea omalla kehollasi voit tehdä! Tapaaminen tapahtuu Hervannan yleisurheilukentällä tasatunnein. Ensimmäinen ohjaus klo 12:00-12:55 ja toinen klo 13:00-13:55. Tangot, joita tunnilla käytetään apuna, löytyvät urheilukentän vierestä.

 

Luontoa ja hyvinvointia (YTHS)

Hervannan yleisurheilukenttä ke 28.10 klo 12-14. Osoite: Lindforsinkatu 15.

YTHS:n vuoden 2015 terveydenedistämisen teemana on painonhallinta ja luonto. YTHS:n fysioterapeutti Hanna Lehtonen pitää aiheesta toiminnallista luontopistettä geokätköilyn ja street workoutin lomassa. Tule testaamaan, kuinka luonto voi vaikuttaa syömisen kokemiseen.

 

 

TORSTAI 29.10.2015

TUrVoKeen / Unipoli Sportin aamulenkki ja aamupala to 29.10 klo 8.30.
Aamulenkki on virkistävä tapa aloittaa päivä, ja kivassa seurassa se on vielä mukavampaa! Porukkalenkin lähtö tapahtuu Tamppi Areenalta klo 8.30. Halusit sitten juosta, hölkätä tai kävellä, seuraa löytyy. Lenkin jälkeen TUrVoKe tarjoaa aamupalaa Tamppi Areenalla. Kaikki siis mukaan aloittamaan päivä reippailulla! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:s saunalla (su-to-illat, käytettävä 31.5.2015 mennessä)! 

 

 

PERJANTAI 30.10.2015

Brasilialainen samba - näytetunti Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa pe 30.10 klo 14-15.

Samban perustason tunti on suunnattu uusille harrastajille. Tunneilla opetellaan karnevaalisamban perusaskel samba no pé, ja keskitytään löytämään samballe tyypillistä vartalonkäyttöä, johon kuuluu olennaisena osana monipuolinen lantionkäyttö. Myös aiemmin aloittaneet harrastajat ovat erittäin tervetulleita tälle tunnille kertaamaan jo oppimaansa.

 

 

Hyvinvointiviikon ohjelman löydät kokonaisuudessaan TTYY:n sivuilta:

http://www.ttyy.fi/ylioppilaskunta/edunvalvonta/sosiaalipolitiikka/hyvinvointiviikko

 

Lisätietoja: Annika Viiala
annika.viiala@tut.fi

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa