Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

SELL -kisat 13.-15.5. Tampereella

TaY:n, TTY:n ja TAMKin opiskelijoiden ilmoittautuminen

Päivitys 22.3.: SELL-kisojen viime hetken ilmoittautuminen mahdollista 15.4. asti samalla osallistumismaksulla!

OHJEET KISAILMOITTAUTUMISEEN KORKEAKOULUITTAIN

Kysymyksiisi vastaavat verkkosivusto http://www.tut.fi/sell2016/ ja sähköpostiosoite sellgames2016@tut.fi

 

TTY:n ilmoittautumiskäytäntö

TTY:n osallistujat voivat ilmoittautua mukaan SELL-kisoihin TTY:n intrasta löytyvien ohjeiden mukaisesti.


TAMKin ilmoittautumiskäytäntö

Ilmoittautuminen on nyt auki 15.3.2016 asti ja ilmoittautumaan pääset SELL kisojen nettisivuilla. Hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen voit maksaa osallistumismaksun käteisellä tai kortilla TAMKOn toimistolle. Säännöstöä sekä muuta tarpeellista lisätietoa voit lukea täältä. Tamko kerää maksetuista osallistumismaksuista listan, jonka lähetämme SELL Gamesiin.


TaY:n ilmoittautumiskäytäntö

Osallistumisen toinen osio aukeaa 16.2. ja vuorossa ovat joukkueet. Joukkueeksi järjestelmässä luetaan niin joukkueet, kuin yksilöurheilijatkin eli joukkueella on olemassa jokin vastuuhenkilö, joka hoitaa ilmoittautumista joukkueen puolesta, yksilökilpailijalla tuo henkilö olet mitä luultavimmin sinä itse.

Älä hämäänny sivustolla http://www.tut.fi/sell2016/registration/ linkistä "Register a new univeristy", vaan tämä on juurikin se linkki, josta saat ilmoitettua itsesi / joukkueesi mukaan ja saat tunnukset ilmoittautumisjärjestelmään. Käytännöt vaihtelevat korkeakouluittain ja olemme sopineet Tampereen Yliopiston kohdalla tälläisestä toimintamallista.

TaY:n yhteyshenkilö, jolta voi kysyä lisätietoa: Tuomas Karjanlahti/UtaSport ry
karjanlahti.tuomas.p ät student.uta.fi

 

SELL 2016 | Student GamesSELL 2016 | Student Games

www.tut.fi

How to arrive in SELL Student Games 2016 Tampere Finland? Tampere is located in western part of Finland, approximately 180 kilometers from capital Helsinki to north.

LISÄTIETOJA

Osallistumisoikeus

SELL kisat ovat avoimet kaikille yliopisto-opiskelijoille ympäri maailman. Oppilaat edustavat yliopistoaan, jossa he opiskelevat tai ovat valmistuneet 2015 tai 2016 vuoden aikana. Lisätietoa: SELL-kisojen yleisistä säännöistä nettisivuilta.


Osallistumisdokumentit

Osallistujien tulee todistaa opiskelijastatuksensa järjestäjille. Voimassa oleva opiskelijakortti tai muu dokumentti opiskelijastatuksesta tulee näyttää osallistuakseen. Vuonna 2015 tai 2016 valmistuneet voivat myös osallistua näyttäessään valmistumisdokumenttinsa.

 

Osallistumishinnat SELL-maiden osallistujille (Suomi, Viro, Latvia, Liettua)

Rekisteröityminen viimeistään 15.4.2016

   25€ / päivä / henkilö

Rekisteröityminen 15.4.2016 jälkeen

   40€ / päivä / henkilö

Osallistumismaksu maksetaan tietyn lajin kokonaiskeston mukaan. Maksu sisältää kilpailutapahtumat, kisaruokailut (aamiainen,lounas, päivällinen), kuljetukset tapahtuman aikana ja kulttuuriohjelman. Jos majoitustarvetta ilmenee, kisakampuksella on tarjolla lattiamajoitusta lisähintaan 5€/yö/hlö.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu internetsivujen kautta. Joukkueiden rekisteröityminen päättyy 15.3.2015. Tässä vaiheessa ilmoitetaan joukkuelajeihin osallistuvat joukkueet, myös yksilölajit ilmoittavat joukkueensa. Tämän suorittaa jokainen osallistuva joukkue itse. Viimeinen vaihe on osallistujien henkilökohtaisten dokumenttien lisääminen, jonka joukkueet suorittavat myös itse. Nämä tapahtuvat tästä linkistä.


Maksuliikenne

Joukkueet / yksilöurheilijat saavat rekisteröitymisen kautta laskun ja hoitavat maksuliikenteen itse.

 

Yleistä

Lajien tarkat säännöt ilmoitetaan myöhemmin. Joukkueiden maksimimäärää on joukkuelajeisa rajoitettu, lisäksi salibandyssä suomalaisten joukkueiden määrä on rajoitettu kahdeksaan. Olkaa siis nopeita, jos haluatte varmistaa osallistumisenne! Yksilölajeissa rajoituksia ei ole.

 

Kaikki nämä ja muuta infoa löytyy osoitteesta http://www.tut.fi/sell2016/  tai sähköpostilla sellgames2016@tut.fi


 

Lisätietoja: Saila Huhtiranta
sellgames2016@tut.fi
Sell-kisojen nettisivu

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa