Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Vapaaehtoisia etsitään SELL kisoihin!

Tapahtuma, jota peukuttaa myös Suomen Presidentti!

SELL Student Games -liikuntatapahtuma valtaa Hervannan kampuksen toukokuussa - tule mukaan!

Lukuvuoden viimeinen viikonloppu 13.-15.toukokuuta tuo mukanaan kansainvälisiä vieraita ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua suureen opiskelijaliikuntatapahtumaan juuri ennen kesälomille lähtöä.

 SELL-kisat on korkeakouluopiskelijoiden kansainvälinen monilajitapahtuma jossa kilpaillaan 18 eri urheilulajissa ympäri Tamperetta. Osallistujia on Kiinasta, Venäjältä, Georgiasta, Virosta, Liettuasta, Latviasta, Saksasta, Islannista ja Iso-Britanniasta. Kisojen suojelijaksi on lupautunut itse Presidentti Sauli Niinistö joten kovan luokan tapahtuma on kyseessä!

Kisoihin odotetaan 1500 urheilijaa yli 10 eri maasta, joten viikonlopusta ei vauhtia ja yllättäviä käänteitä puutu! Kisakampuksena toimii Tampereen teknillinen yliopisto, jossa majoittuu jopa 800 osallistujaa. Kisakampuksella on myös kisatoimisto ja kisaruokailut. Kisoihin kuuluu urheilulajien lisäksi avajaistapahtuma keskustassa, kisadiscoja ja muuta ajanvietettä.

 

Oletko valmis liittymään SELL Student Games -tapahtuman vapaaehtoisten joukkoon ja saamaan uusia kansainvälisiä kokemuksia? Nyt se on mahdollista!

Kisojen järjestelyihin tarvitaan suuri joukko vapaaehtoisia tekemään kisoista ikimuistoiset kaikille osallistujille. Vapaaehtoisena saat kansainvälisiä kokemuksia ja tutustut eri maiden opiskelijoihin.

 

Saat uusia tuttavuuksia ja voit harjoittaa omaa osaamistasi ja tiimityötaitoasi!

V­­­­­­­apaaehtoiset saavat:

-          vapaaehtoisten paita

-          vapaapääsy kisojen ohjelmaan

-          ruokailut kisojen aikan­­a

-          kuljetukset kisapaikoille ja kampukselle kisojen aikana

-          mahdollisia muita tuotepalkintoja ja varusteita

-          työtodistus tehtävästä.

 

Vapaaehtoiset työskentelevät mm. tulospalvelun tehtävissä, huolehtivat kuljetuksista, auttavat kampuksella majoituksessa ja kisainfossa, toimivat tulkkeina ja oppaina kisavieraille sekä järjestävät oheisohjelmaa yhdessä kisaorganisaation kanssa. Jätä yhteystietosi nettisivujemme lomakkeelle.

Ilmoittaudu ja lue lisää vapaaehtoisuudesta www-sivuiltamme

http://www.tut.fi/sell2016/volunteers/

Yhteystiedot: sellgames2016@tut.fi

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa