Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Rauhaa, energiaa ja voimaa luonnosta -luento ja kurssikokonaisuus

Stressaatko? Koetko ylisuorittavasi? Kaipaatko rauhoittumista? Luontoliikunta tarjoaa apua ja keinoja ongelmien selättämiseen. Luontoliikunnan jälkeen energisyys ja rauhallisuus lisääntyvät ja ahdistuneisuus vähenee. Tutkimusten mukaan liikunta myös vahvistaa positiivista mielenterveyttä.


RAUHAA, ENERGIAA JA VOIMAA LUONNOSTA -LUENTO 22.9.2016

Kaikille avoin luento luonnon vaikutuksista hyvinvointiin.

Aika:              22.9.2016 kello 15-16
Paikka:           Tampereen yliopisto, Pinni A, Paavo Koli -sali
Luennoitsija:   psykologi Kirsi Salonen

Luento on avoin TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Tervetuloa kuuntelemaan ja oppimaan uutta!


RAUHAA, ENERGIAA JA VOIMAA LUONNOSTA -KURSSI 22.9.-27.10.2016

Opiskelijoiden kokemuksellinen hyvinvointikurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia luontoliikunnasta ja sen voimaannuttavasta, rauhoittavasta sekä energisoivasta vaikutuksesta. Jokaisella kurssikerralla on mukana liikunnanohjaaja sekä psykologi tai fysioterapeutti. Kurssilla tehdään erilaisia harjoitteita jokaisen osallistujan lähtötaso ja voimavarat huomioiden. Kurssilta saat apuvälineet rauhoittumiseen, itsetuntemuksen kehittämiseen sekä stressin selättämiseen, mutta myös uudenlaisia tapoja hyödyntää luontoa voiman ja kestävyyden kehittämisessä.

Kurssikokonaisuus:

Kurssi koostuu aloitusluennosta (, joka on avoin myös muille kuin kurssilaisille) sekä viidestä käytäntökerrasta. Viimeisen kerran jälkeen kurssilaisille omakustanteinen (7€) saunomismahdollisuus Kaupinojan saunalla. 

22.9. kello 15-16 Aloitusluento (Tampereen yliopisto, Pinni A, Paavo Koli -sali)
29.9.-27.10. kello 14.15-16 Käytäntökerrat torstaisin 5 x 2h Kaupin Urheilupuistossa

Ilmoittautuminen:

Kurssi on osallistujille maksuton, mutta vaatii sitoutumisen sen koko kestoon. Unipoli Sportin liikuntamaksua ei vaadita. Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2016 kello 9 netissä www.unipolisport.fi (Kurssitarjonta).


 Kurssi toteutetaan yhteistyössä YTHS:n kanssa.

Lisätietoja: Kirsi Mänty
etunimi.sukunimi@uta.fi
0504211065

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa