Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Splash Action-turnaus 30.8. klo 17-19

Kesällä 2016 Kaukajärven uimastadionille on avattu uusi Splash Action -vesipuisto. Unipoli Sport ja Grr8tsports tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä testaamaan hauska rata turnauksen muodossa. Kerätkää oma 3–5 henkilön joukkue ja lähtekää yhdessä kisaamaan vesipuiston kuninkuudesta.

Joukkueen tehtävänä on suorittaa rata mahdollisimman nopeasti siten, että koko joukkue on samaan aikaan maalissa. Radan alussa on noin 50 metrin uintimatka, jonka jälkeen tulee kiipeilyteline, tasapainopuomi, liukumäki sekä trampoliini ja lopuksi 50 metrin uinti takaisin laiturille.

Ennen kisaa käydään yhdessä läpi säännöt sekä turvallisuusasiat. Joukkueella on myös mahdollisuus päästä testaamaan rata ennen kisaa 8 minuutin ajan ja tehdä samalla oma kisasuunnitelma. Joukkueen tulee varmistaa, että kaikki osallistujat ovat uimataitoisia eikä kenelläkään ole vesipelkoa.

Jokaisen joukkueen tulee ilmoittautua. Joukkueesta valitaan yksi vastuuhenkilöksi, joka huolehtii koko joukkueen ilmoittautumisen, saapumisen kisapaikalle sekä huolehtii käytännön asiat itse kisassa. Ilmoittautuminen tulee tehdä 26.8. mennessä osoitteeseen turkka.makinen@grr8tsports.com. Yhteyshenkilön tulee ilmoittaa joukkueen koko, joukkueen nimi, osallistuneiden nimet sekä omat yhteystiedot.

Turnauksen hinta on 8 €/hlö ja se sisältää osallistumisen kisaan, SUP-lauta- ja Zorb-pallokokeilun sekä saunan. Maksu suoritetaan paikan päällä viimeistään 15 minuuttia ennen turnauksen alkua (klo: 16.45) käteisellä tai kortilla. Varaathan mukaasi uimavarusteet, juomapullon sekä sään mukaisen vaatetuksen.

Kisan voittanut joukkue voittaa joukkueen jokaiselle jäsenelle kausikortit vesipuistoon kesälle 2017. Palkinnon arvo on 287-445€.

Lisätietoja turnauksesta: turkka.makinen@grr8tsports.com tai 045 314 1676.

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa