Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Varaa pöytä liikuntavälinekirpparille!

Onko sinulle kertynyt ylimääräisiä ja käyttökelpoisia liikuntavarusteita/-välineitä, joita et enää käytä? Tai onko lapsesi liikuntavarusteet jääneet pieniksi ja niistä pitäisi päästä eroon?

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla Tamppi Areenalle myymään nämä ylimääräiset varusteet ja pistää käyttökelpoinen tavara eteenpäin. TTY:llä järjestetään hyvinvointiviikko viikolla 44 ja ajatuksena olisi järjestää liikuntavälinekirpputori, jonne opiskelijoilla sekä henkilökunnalla on mahdollisuus tulla myymään omia varusteitaan. 

Kirpputoria pidetään koko viikon ajan tai niin kauan, kun myyjiä ja myytävää tavaraa riittää. TUrVoKe mahdollistaa maksuttomat tilat, mutta myyjä itse on vastuussa myynnistä sekä myytävästä tavarasta. Tämän vuoksi myyjän tulisi olla itse paikalla. Myyntipisteen ei tarvitse olla koko päivää ja koko viikkoa, vaan voimme yhteisesti sopia aikataulut myynnin ajankohdista. Nämä aikataulut tulee esille halukkaille ostajille. 
Jos kiinnostuit, varaa oma pöytäsi ja sovi myyntiaikatauluista allekirjoittaneen kanssa. Vinkkaa tästä myös opiskelijatovereillesi tai kollegoillesi. ILMOITTAUTUMINEN 16.10. MENNESSÄ!

Ilmoittautuminen sekä lisätietoja:
Anna Hautamäki
Liikuntasihteeri
TUrVoKe ry/TTY
Puh. 050 461 9760 
 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa