Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Hyvinvointiviikko TTY:lla 31.10.-6.11.

TTYY järjestää Teknillisellä Yliopistolla 31.10.–6.11. Hyvinvointiviikon, jonka aikana on paljon liikunnallista ja terveyteen liittyvää asiaa, kuten luentoja, työpajoja, ständejä, kursseja ja tempauksia. Tutustu Hyvinvointiviikon ohjelmaan täällä. 

 

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) osallistuu ohjelmaan tarjoamalla ilmaiset ryhmäliikuntatunnit koko viikon ajan. Kaikki Unipoli Sportin ryhmäliikuntakalenterin TTY:lla järjestettävät tunnit ovat Hyvinvointiviikon ajan maksuttomia opiskelijoille ja henkilökunnalle riippumatta siitä, oletko maksanut liikuntamaksua. Tunneille jaetaan poletit normaalin käytännön mukaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella myös kavereita mukaan ryhmäliikuntatunneille. 

 

Hyvinvointiviikon aikana, 1.-3.11., Tamppi Areenalla järjestetään kaikille opiskelijoille sekä henkilökunnalle avoin liikuntavälinekirpputori. Tule tekemään löytöjä, nopeimmat syövät hitaat!  

 

TUrVoKe ry järjestää yhteistyössä Grr8t Sportsin kanssa maksuttoman lajikokeilun. Keskiviikkona 2.11. klo: 12-14 välisenä aikana Tamppi Areenalla on mahdollisuus päästä testaamaan ihmiskeilausta!

 

TUrVoKe ry järjestää myös aamulenkin torstaina 3.11.2016 kello 8.30 alkaen, lähtö Tamppi Areenalta. Lenkkien pituudet ovat 3 km, 4 km tai 5 km, jonka voit suorittaa juosten, hölkäten tai kävellen. Seuraa löytyy! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta/ainejärjestö palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:n saunalla. Aamulenkin jälkeen aamupalaa tarjolla Tamppi Areenan aulassa! 

 

Tervetuloa liikkumaan ja edistämään hyvinvointiasi!

 

Tapahtuma Facebookissa 

 

 

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa