Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuplafutisturnaus TTY:lla 30.11.

Kerää kaveriporukka ja osallistu Tampereen korkeakoulujen väliseen kuplafutisturnaukseen! Turnaus järjestetään TTY:llä, Tamppi Areenan palloiluhallissa keskiviikkona 30.11.2016 klo 9:30 alkaen. Turnaukseen voivat ilmoittautua kaikki TTY:n, TAMKin ja TAY:n opiskelijat ja henkilökunta, (Unipoli Sportin liikuntamaksua ei vaadita). Joukkue edustaa vain yhtä korkeakoulua, mutta joukkueessa voi silti olla sekaisin eri korkeakoulujen edustajia.
 
Pelataksesi kuplafutista sinun ei tarvitse olla pelikenttien Ronaldo eikä Messi: liikunnan riemu ja hauskanpito ovat turnauksen pääroolissa!
 
Kuplafutiksen perusidea on sama kuin jalkapallossa. Sääntöjä on kuitenkin minimoitu, ja näyttävät taklaukset ovat sallittuja.
 
Kerää joukkueeseen vähintään 5 henkilöä (maksimissaan 10 henkilöä) ja ilmoita osallistumisestasi sähköpostilla turkka.makinen@grr8tsports.com tai puhelimitse 0453141676. On hyvä, jos joukkueesta löytyy kaiken pituisia pelaajia, sillä pelissä käytettävät pallot ovat erikokoisia. Osallistujien pituusraja on 130–200 cm ja painoraja max. 110 kg. Ilmoittautumiset on tehtävä keskiviikkoon 23.11.2016 mennessä. Huom! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä joukkueesi nimi, joukkueen edustama korkeakoulu, pelaajien nimet sekä pituudet. 

Osallistumismaksu on 50 €/joukkue, joka maksetaan käteisellä turnauspäivänä ohjaajalle. 

Turnauksen voittajajoukkue palkitaan ravintola.fi:n lahjakortilla (arvo 150€)!
 
(Huom. Turnaus järjestetään mikäli 10 joukkuetta ilmoittautuu mukaan.)

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa