Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Helmikuun laji: hiihto - osallistu lajikokeiluun 21.2.!

Helmikuun kuukauden lajina on hiihto, ja sen lajikokeilukerta järjestetään perjantaina 21.2.2014 kello 17-18 Kaupissa. Tapaaminen Suomen Ladun majalla, josta reitille lähdetään yhdessä. Lajina perinteinen hiihto, mutta toki halutessaan saa vinkkejä myös vapaan hiihdon tekniikkaan. 

Ohjaajana Suomen Ladun hiihtoniilotar Elisa, joka ohjeistaa ja neuvoo tekniikassa tarvittaessa sekä ylläpitää intoa ladulla. Etsi paikalle tullessasi Hiihtoniilo-banderollia, ja Elisan tunnistat retrovaatteista, erityisesti sinisestä anorakista. 

Ota omat varusteet mukaan, mikäli mahdollista. Välineistä voi myös vuokrata Suomen Ladun majalta opiskelijahintaan 13,50 euroa kahden tunnin vuokra-ajaksi. Mikäli haluat vuokrata välineet, tulethan silloin ajoissa paikalle, jotta kelinmukaiset voitelut ehditään vuokrasuksillesi tehdä. Majalla voi olla myös ruuhkaa, joten huomioithan senkin aikataulutuksessa, jotta ehdit ladulle ryhmän mukana ajoissa.

Muistathan, että kuukauden lajikokeilutunnille Unipoli Sport -liikuntamaksua ei tarvitse olla maksettuna, mutta sinun tulee olla opiskelija tai henkilökunnan jäsen jossain Unipoli Sportin korkeakoulussa (TTY, TAMK tai TaY)!

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, ja ota kaverisikin mukaan!

Lisätietoja: Lue lisää kuukauden lajista!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa