Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Uusi tarjontakalenteri on julkaistu!

Olemme ottaneet käyttöön Tarjontakalenterin, joka on uusi aikataulu- ja varausjärjestelmä. Sen kautta on helppo tarkistaa tuleva tarjonta niin ryhmäliikunnan, palloilun, kurssien kuin kuntosalivaraustenkin osalta. Järjestelmän kautta myös varataan vapaana olevat sulkapallovuorot (jonka voi varata myös muuhun palloilukäyttöön) sekä beach volley -kentän vuorot ja ilmoittaudutaan kursseille. 

Sulkapallovuorot varataan tarjontakalenterin kautta vain TTY:lla ja TAMKilla. HUOM: TaY:n kampuksella Atalpan sulkapallo- ja tennisvuorot varataan kuitenkin muista kampuksista poiketen entiseen tapaan Atalpan vastaanotosta.

Liikuntakursseille voi ilmoittautua joko tarjontakalenterin tai erillisen kurssilistauksen (kurssitarjonta) kautta. Tarjontakalenterista näet kurssien sijainnin kalenterissa, kun taas listauksesta näet kurssit yhdellä silmäyksellä. Uusia kursseja lisätään tarjotaan syksyn aikana. Ensimmäinen ilmoittautumisjakso alkaa maanantaina 1.9. Toinen ilmoittautumisjakso on lokakuussa, alkaen 13.10.

 

TUTUSTU TARJONTAKALENTERIIN NETISSÄ!

TUTUSTU ERILLISEEN KURSSILISTAUKSEEN! 

Lisätietoja: Kaisu Aarno-Kaisti
kaisu.aarno-kaisti@uta.fi
0503186864

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa