Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Avoimet ovet 7.-13.9.ja pyöräilypäivät 8.-10.9.

Avointen ovien viikolla liikunnallista menoa ja meininkiä joka kampuksen liikuntatiloissa.

Tutustu palveluihin veloituksetta

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 7.-13.9.2015. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta ryhmäliikuntatunneilla, palloilun lajivuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Viikon aikana myös muuta liikunnallista tapahtumaa!

 

Pyöräilypäivä yhtenä päivänä joka kampuksella

Pyöräilypäivänä kannattaa muista polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi pieneen syyshuoltoon! Tai jollei sinulla vielä ole pyörää, käy ostamassa sellainen käytettyjen ja huollettujen pyörien myyntipisteeltä! HUOM: Huolto tarkoittaa pieniä korjauksia (kuten mutterien kiristys, ketjujen rasvaus jne.), isompia ongelmia ei valitettavasti pystytä korjaamaan, jotta apua riittäisi kaikille. Varauduthan mahdollisiiin jonoihin. Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Niin ikään pyörämyyntiä varten on hyvä varata erikokoista rahaa tasarahaa varten. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta ja tule tutustumaan Unipoli Sportin palveluihin.

TAMK - Teiskontien puoleinen iso sisäpiha
-          tiistaina 8.9.2015
-          oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10-14
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14 HUOM! Päivä ja aika muuttunut: Pyörän huoltopiste avoinna keskiviikkona 16.9. kello 10-14. Ei pyörämyyntiä erikseen.
-          käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12.30-14

TTY - Liikuntahallin reunalla oleva pyöräkatos
-          keskiviikkona 9.9.2015
-          oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10-14
-          käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12-14
-          TTY:lla mukana tapahtuman järjestäjänä myös TTYY

TaY - Päärakennuksen takana oleva pyöräkatos
-          torstaina 10.9.2015
-          oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10-14 (päivitetään mahd. pian, toteutuuko!)
-          käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12-14
-          lisäksi opastusta Linnan pyörätelineiden käyttöön klo 8.30-11.Tule ajoissa, sillä 60 ensimmäistä telineen testaajaa saa satulan sadesuojan!

 

Liikuntamessut 9.9. klo 10-15 (TTY, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 9.9. kello 10-15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä.

 

Ruska-Bic keskiviikkona 9.9. kello 15-19 (TTY, Tamppi Areena)

Viimeistään keskiviikkona kaikki tutustumaan ryhmäliikuntatunteihin! Tuntien välissä tarjolla pientä välipalaa. Valitse omat suosikkituntisi tai treenaa vaikka useampi tunti putkeen.

 

Kampusten liikuntatilojen kiertokävelyt

Ovatko kampusten liikuntatilat sinulle tuntemattomia? Osallistu yhteisiin kiertokävelyihin, joilla pääset tutustumaan tiloihin. Sporttituutorit (TaY ja TTY) ja TAMKin liikuntaseuran jäsenet näyttävät myös paikat, joista saat haettua kulkuoikeudet liikuntatiloihin. Ota siis mukaan Unipoli Sportin liikuntamaksukuitti, henkilöllisyystodistus ja opiskelija- tai henkilöstökortti niin saat haettua oikeudet samalla reissulla!

Kiertokävelyiden ajankohdat:

TaY: tiistaina 8.9. kello 18 ja perjantaina 11.9. kello 14. Tapaaminen Atalpan aulassa.
TTY: maanantaina 7.9. kello 13 ja keskiviikkona 9.9. kello 14.15. Tapaaminen TTY:n etunurmikolla olevan obeliskin luona.
TAMK: torstaina 3.9. klo 11:00 ja tiistaina 8.9. klo 11:00. Tapaaminen TAMKin Kuntokadun puoleisessa pääaulassa (Kuntokatu 3 infopiste).

 

This piece of news in English

 

 

Lisätietoja: Kaisu Aarno-Kaisti
kaisu@unipolisport.fi
0503186864

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa