Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Liikunta- ja hyvinvointimessut Tamppi Areenalla Ke 10.9.

TUrVoKe ry järjestää perinteiset Liikunta- ja hyvinvointimessut keskiviikkona 10.9. klo 10-15 Tamppi Areenan palloilusalissa.

Kaipaatko uutta liikunnallista harrastusta tai jouduitko luopumaan omasta lajistasi muuttaessasi opiskelemaan?  Messuilta voit löytää harrastuksellesi jatkoa tai kenties saada kipinän syttymään uutta lajia kohtaan!

TUrVoKe:n lajijaostot esittelevät messuilla toimintaansa, ja kertovat kuinka heidän harrastukseensa pääsee mukaan.

Messuständeillä kiertelyn lomassa on mahdollista ottaa myös matsia sumopainissa, teettää kehonkoostumusmittaus, seurata lajinäytöksiä, kerätä tietoa Unipoli Sportin palveluista jne!

TUrVoKe ja TTYY järjestävät messujen yhteydssä myös Pyöräilypäivän. Pyöräilypäivänä kannattaa muista polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi syyshuoltoon! Tai jollei sinulla vielä ole pyörää, käy ostamassa sellainen käytettyjen ja huollettujen pyörien myyntipisteeltä! Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Niin ikään pyörämyyntiä varten on hyvä varata erikokoista rahaa tasarahaa varten. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta.

  • Pyörähuolto/-myynti Tamppi Areenan reunalla olevassa pyöräkatoksessa
  • keskiviikkona 10.9.2014
  • oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14
  • käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14

Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa Ruska-Bic Ke 10.9.
Ilmaisen tutustumisviikon kunniaksi tule hikoilemaan kaikki jumpat läpi tai valitse suosikkisi. Tarjolla myös pientä purtavaa! 

15.00 PUMP!
16.00 DANCEMIX
17.00 CORE
18.00 HIIT
18.30 SIXPACK

 

 

Tervetuloa messuille ja ota kaverisikin mukaan!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa