Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: hinnasto: tay:n hinnasto

TaY:n hinnasto

Maksuohjeet

Maksukaudet ja hinnat Unipoli Sport 2017-2018

Maksukaudet opiskelijat henkilöstö
Syksy 1.8.-31.12.2017 41 €
46 €
Kevät 1.1.-31.7.2018 45 €
50 €
Koko vuosi 1.8.2017-31.7.2018 70 €
80 €

Hinnat sisältävät 10% alv.

Opiskelijat

Unipoli Sport -liikuntamaksun voivat maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksaneet tutkinto- ja jatko-opiskelijat.

Perustutkinto- ja vanhojen jatko-opiskelijoiden kausi ja koko vuoden liikuntamaksun voi maksaa syksyllä yhdessä ylioppilaskunnan jäsenmaksun kanssa sähköisesti, jolloin kulkuoikeudet päivitetään opiskelijakorttiisi valmiiksi Atalpassa. Mikäli haluat pikaisesti maksun jälkeen alkaa käyttää palveluita, otathan maksukuitin mukaasi ensimmäisellä käyntikerralla, jolloin oikeus saadaan aktivoitua kortille heti. Ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksukuitti (voit tulostaa esimerkiksi verkkopankistasi) toimii myös liikuntamaksun maksukuittina.

Lukukausimaksun sekä koko vuoden maksun voi maksaa myös milloin tahansa Atalpan vastaanotossa (maksuvälineenä: käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit tai Tyky-kuntosetelit), jolloin kulkuoikeus päivitetään maksun yhteydessä. Kuitin saa maksun yhteydessä. Keväällä maksut voi suorittaa vain suoraan vastaanottoon.

Uudet jatko-opiskelijat

TaY:n uudet jatko-opiskelijat voivat maksaa liikuntamaksun ainoastaan Atalpan vastaanotossa. Jatko-opiskelijan vihreä opiskelijakortti ei sisällä sirua, joten se ei toimi kulkukorttina. Jatko-opiskelija voi noutaa tietohallinnon asiakaspalvelusta tai Atalpan vastaanotosta erillisen kulkukortin.

Henkilökunta

Liikuntamaksu suoritetaan suoraan Atalpaan (maksuvälineenä: käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit, Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit tai Tyky-kuntosetelit). Katso tarkemmat ohjeet henkilökunnan intra-sivuilta (Tietopankki). Kuitin saa maksun yhteydessä.

 

Kulku toisella kampuksella

Kun olet maksanut Unipoli Sport -liikuntamaksun Atalpaan, olet oikeutettu käyttämään myös kahden muun yhteistyökorkeakoulun liikuntapalveluita. Kulkuoikeudet tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta. Lue lisätietoja kulkuoikeuksien noutamisesta.

Käytettävä kulkukortti

TaY:n ja TTY:n opiskelijoiden sekä henkilökunnan on käytettävä opiskelija-/henkilöstökorttiaan kulkukorttina joka kampuksella.

 

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa