Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: hinnasto: tty:n hinnasto

TTY:n hinnasto

Maksuohjeet

Maksukaudet ja hinnat Unipoli Sport 2018-2019


Maksukausi opiskelijat henkilöstö
Syksy 1.8.-31.12.2018 42 €
47 €
Kevät 1.1.-31.7.2019 46 €
51 €
Koko vuosi 1.8.2018-31.7.2019 72 €
-

Opiskelijat

Unipoli Sport -liikuntamaksun voivat maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksaneet tutkinto- ja jatko-opiskelijat. Liikuntamaksun maksaneet opiskelijat liittyvät TTY:n liikuntapalveluiden järjestämisestä vastaavan TUrVoKe ry:n jäseniksi. Jos haluat vain liittyä TUrVoKe ry:n jäseneksi, mutta et halua käyttää liikuntapalveluita, suorita pelkkä yhdistyksen jäsenmaksu 1,25 €/lukukausi tai 2,50 €/lukuvuosi.

Maksu suoritetaan tilisiirtona, jolloin kuitin saa maksun yhteydessä (voi tulostaa esimerkiksi verkkopankistasi):

Saaja: TUrVoKe ry
Tilinumero: FI12 8000 14710 73545, DABAFIHH
Viitenumero: "2018..." -alkuinen henkilökohtainen numero Popista: http://www.tut.fi/pop -> Omat opinnot -> Omat perustiedot

TTY:n liikuntatilojen kulkuoikeudet päivittyvät maksun jälkeen automaattisesti opiskelijakortille noin 3-4 päivän viiveellä.

Henkilökunta

Henkilökunta voi maksaa liikuntamaksun vain puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Liikuntamaksu suoritetaan liikuntamaksusovelluksella (HR Suite), joka löytyy Tutkasta. Maksusovellusta voivat käyttää kaikki TTY:n työntekijät. Liikuntamaksu pidätetään palkasta. Vastuualue tukee liikuntaharrastustasi maksamalla TTY:lle liikuntamaksustasi puolet. Vastuualueen tuki veloitetaan vastuualueen TYKY-projektilta. Katso tarkemmat ohjeet henkilökunnan intra-sivuilta. Kuitin voi tulostaa HR Suite:sta (malli).

TTY:n liikuntatilojen kulkuoikeudet päivittyvät maksun jälkeen automaattisesti henkilökortille maksua seuraavana yönä.

Muut käyttäjät

TTY:n kampuksella työskentelevät henkilöt, joiden palkan maksaa joku muu taho kuin TTY, (ns. ufo:t) saavat rajoitetut palvelut käyttöönsä erillisen hinnaston mukaan. TTY:n kampuksella toimivien yritysten tulee olla vakituisena vuokralaisena TTY:n kampuksella, että sen työntekijät voivat maksaa liikuntamaksun. Ufo:t voivat maksaa maksunsa lukuvuodeksi kerrallaan 1.8.-31.7. Summa on 108€ (alv 10%). Maksun maksaneella on oikeus käyttää TTY:n liikuntatiloja itsenäisesti sekä osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille TTY:llä. Muut Unipoli Sportin palvelut ja kampukset eivät ole käytössä. Maksuinfo noudetaan Tamppi Areenan asiakaspalvelusta.

 

Kulku toisella kampuksella

Kun olet maksanut Unipoli Sport -liikuntamaksun TUrVoKe:lle tai TTY:lle, olet oikeutettu käyttämään myös kahden muun yhteistyökorkeakoulun liikuntapalveluita. Kulkuoikeudet tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta. Lue lisätietoja kulkuoikeuksien noutamisesta.

Käytettävä kulkukortti

TaY:n ja TTY:n opiskelijoiden sekä henkilökunnan on käytettävä opiskelija-/henkilöstökorttiaan kulkukorttina joka kampuksella.

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa