Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: tätä on unipoli sport!

Unipoli Sport – Korkeakoululiikuntaa Tampereella

Mitä?

Unipoli Sport mahdollistaa laadukkaammat, monipuolisemmat ja tasavertaiset liikuntapalvelut Tampereen alueen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Käytössä siis kolmen korkeakoulun liikuntapalvelut vain yhdellä edullisella maksulla!

Missä?

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY), Tampereen yliopisto (TaY) ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) muodostavat Unipoli Sport -yhteisön. Tutustu tiloihin täällä.

Kenelle?

Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat avoinna kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin 35 000 korkeakouluopiskelijalle ja 5 000 työntekijälle. Kaikki perustutkinto- ja jatko-opiskelijat sekä kampusten henkilökunnan jäsenet voivat käytää palveluita niin kauan kuin opiskeluoikeus tai työsuhde on voimassa. Muiden oppilaitosten tai korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla, avoimen yliopiston opiskelijoilla ja korkeakoulujen alumneilla ei ole oikeutta käyttää Unipoli Sportin liikuntatiloja tai -palveluita, vaikka asuinpaikkana olisikin Tampere.

Milloin?

Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä vuoden ympäri (juhlapyhinä ja loma-aikoina kiinni). Toimintakaudet ovat 1.1.–31.7. ja 1.8.–31.12. Siirtymävaiheessa toimintakaudet voivat vielä vaihdella korkeakouluittain. Tutustu tarkempiin aukioloaikoihin korkeakouluittain täältä.

Mitä maksaa?

Unipoli Sport -liikuntamaksu maksetaan oman korkeakoulun käytäntöjen mukaisesti. Liikuntamaksun voi maksaa kausittain tai koko vuodeksi kerrallaan. Maksusuorituksen jälkeen palveluita voi käyttää kaikilla kampuksilla (erillinen kulkuoikeuksien päivitys tarvitaan jokaisessa kohteessa erikseen). Tutustu hinnastoon ja ohjeisiin täällä

 

Kuva: Jonne Renvall

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa