Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: seuratoiminta: seuratoiminta tamk - tolu ry

Seuratoiminta TAMK - Tolu ry

Tampereen ammattikorkeakoululla liikuntapalvelut järjestää TAMK Sports. Näitä palveluita täydentää Tampereen ammatikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) yhteydessä toimivat lukuisat lajikohtaiset liikuntakerhot sekä Tampereen orastavat lihakset urheiluseuran (Tolu ry) tarjoamat lisäaktiviteetit.

Kerhojen toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille

Tamkon jäsenet voivat halutessaan perustaa uuden lajikerhon, ja hakea opiskelijakunnalta avustusta sen toimintaan. Tamkon jäseneksi voivat liittyä TAMKin opiskelijat. 

Tolu ry järjestää kevät- ja syyslukukaudella lähes joka tiistai Tolun Vakiovuoron, joka on matalan kynnyksen höntsäliikuntaa. Tolun Vakiovuorosta saa lisää tietoa Facebookista tykkäämällä Tolun Vakiovuoro -sivusta. Lisäksi Tolu ry järjestää pitkin vuotta isompia ja pienempiä tapahtumia ja tempauksia, joista parhaiten saa tietoa tykkäämällä Tolun Facebook -sivusta. Tolu ry:n järjestämät tapahtumat voivat olla tarkoitettu vain jäsenistölle, vain TAMKilaisille tai kaikille avoimia. Lisäksi joihinkin tapahtumiin osallistujalla tulee olla maksettuna Unipoli Sport -liikuntamaksu. Tieto siitä, kenelle mikäkin tapahtuma on suunnattu ja mahdolliset tarvittavat maksut ilmoitetaan tapahtuman Facebook-tapahtumassa ja seuran kotisivuilla.

Varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä TAMKin opiskelijat ja henkilökunta, Tamkon henkilökunta sekä yhdistykset ja yritykset. Varsinaiseksi jäseneksi yksityishenkilöt voivat liittyä ostamalla yksityishenkilöille tarkoitetun jäsenyyden Tolun verkkokaupasta. Yhdistykset ja yrityksen puolestaan liittyvät seuran varsinaisiksi jäseniksi ostamalla yhdistyksille ja yrityksille tarkoitetun jäsenmaksun. Halutessaan yhdistys/yritys voi myös liittyä seuran jäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen hallitus(at)urheiluseuratolu.fi ja pyytämällä laskua.
TTY:n ja TaY:n opiskelijat ja henkilökunta voivat liittyä mukaan toimintaan maksamalla kannatusjäsenmaksun, joka myös löytyy Tolu ry:n verkkokaupasta. Samalla kannatusjäsenmaksulla Tolu ry:n kannatusjäseniksi voi liittyä myös yritykset/yhdistykset.

Tolun verkkokauppa jäsenyyksiä varten.  
Tolu ry löytyy Facebookista.
Tolun Vakiovuoro Facebookissa.
Tolu ry:n kotisivut.

 

Tolu -small.jpg

 

Tamkon/Tolun toimivat kerhot

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa