Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: seuratoiminta: seuratoiminta tay - utasport ry

Seuratoiminta Keskusta (TaY)

Keskustan kampukselle liikuntapalvelut järjestää Tampereen yliopiston Yliopistoliikunta. Näitä palveluita täydentää Tampereen yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan liikuntayhdistys UtaSport ry, jonka päämääränä on huolehtia opiskelijoille suunnattujen monipuolisten ja mielekkäiden liikuntamahdollisuuksien luomisesta. UtaSport järjestää esimerkiksi kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattuja liikunnallisia tapahtumia ja kursseja.

Yhdistyksen toiminnan ytimessä ovat kuitenkin lajikerhot, jotka aktiivisella toiminnallaan edistävät opiskelijoiden mahdollisuuksia eri lajien harrastamiseen. Lajikerhot antavat hajanaisesti harrastaville opiskelijoille yhden paikan kokoontua, ystävystyä ja harrastaa. UtaSportilla on syksyllä Atalpassa käytössä palloiluvuoroja, joita lajikerhot voivat käyttää.

UtaSport ry

UtaSport on Tampereen yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan liikuntaseura, jonka ydintoimintaa ovat eri lajien jaostot, joissa pyritään tarjoamaan mahdollisuus matalan kynnyksen-, harraste- ja kilpatason liikkujille jatkaa harrastustaan opiskelujen ohessa. Jos olemassa olevista jaostoista ei mieleistä lajia löydy, on mahdollista etsiä muita samasta lajista kiinnostuneita ja perustaa uusi jaosto. UtaSport järjestää erilaisia liikuntatapahtumia, kuten yösäbää ja sporttituutorit järjestävät lajikokeiluja.

Palaute: yleinen(a)utasport.fi
Puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti
www.utasport.fi
UtaSport Facebookissa

 

Lajikerhojen toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille

Utasport_small.jpg

UtaSportin jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun. Lisätietoa vuoroista, jäseneksi liittymisestä ja lajikerhoista saat UtaSportin kotisivuilta.

UtaSportin toimivat lajikerhot 

 

Lisäksi UtaSportista erilliset seurat: FreezeBees ry (liitokiekko) ja UtaDance (tanssi). 

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa