Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Apua liikuntaharrastuksen aloittamiseen

Onko liikunta jäänyt prioriteettilistan hännille? Liikunnan terveysvaikutuksista on paljon tutkimuksia (lue esimerkiksi UKK-instituutin materiaaleja), mutta onko liikunnan harrastamisen aloittaminen silti vaikeaa? Hae apua meiltä!

Tarjoamme apua liikuntaharrastuksen alkuun neuvonnan ja alkeiskurssien sekä lajikokeiluiden muodossa. Ota yhteyttä, mikäli haluaisit liikkua, muttet tiedä, mistä lähteä liikkeelle. Me autamme!

matalakynnys7.jpg
Kunnon Startti -kurssi auttaa liikunnan alkuun! Kursseja järjestetään eri lajeissa.
matalakynnys.jpg

Liikuntaneuvonta pyrkii auttamaan sinua löytämään oma tapasi liikkua. Varaa rohkeasti aika Tarjontakalenterista tai ota suoraan yhteyttä liikuntaneuvojiin!

matalakynnys2.jpg
Unipoli Sportin alkeiskursseja järjestetään eri lajeissa joka kampuksella. Kokeile ja löydä oma lajisi! (Unipoli Sportin liikuntamaksu tulee olla maksettuna!)
matalakynnys8.jpg

Kuntosaliharjoittelu on helppo aloittaa Unipoli Sportissa! Voit tilata yksilöllistä kuntosaliohjausta tai ryhmäohjausta. Tarjolla on myös Personal Training -palvelua. (Unipoli Sportin liikuntamaksu tulee olla maksettuna!)

HUOM! Kuntosaleilla on kansiot, joista löytyy erilaisia kuntosaliohjelmia ja jokaiseen liikkeeseen myös kuvalliset ohjeet. Näiden avulla pääset alkuun!

matalakynnys3.jpg
Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö (YTHS) järjestää kursseja ja tapahtumia yliopistokampuksilla. Mukana muun muassa koulutetut fysioterapeutit, jotka osaavat vastata kysymyksiin liikuntaan liittyen. Käytä tilaisuus hyödyksesi!
matalakynnys4.jpg
TAMKin opiskelijat voivat ottaa yhteyttä opiskelijaterveydenhuoltoon (OTH), josta saa apua ja neuvontaa myös liikunnan aloittamiseen.
matalakynnys5.jpg
TAMKin Hyvinvointiklinikalta saa kokonaisvaltaista neuvontaa ja ohjausta liikunnan aloittamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisuun. Fysioterapianeuvontaa saatavilla edullisella hinnalla. Ota yhteyttä ja varaa aika! Lue lisätietoja nettisivuilta.

 
 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa