Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Muut lajit

Itsepuolustuslajit, tatami ja venyttely venyttelyontärkeää.jpg

TTY:llä (Bommari) ja TaY:llä  (venyttelysali) on tatamimatot, jolla on miellyttävää harjoitella erilaisia lajeja, kuten itsepuolustusta. TTY:llä tatamin vierellä on nyrkkeilysäkki ja potkusäkki sekä pieni valikoima vapaita painoja ja telineitä lihaskuntoharjoitteluun. TaY:n venyttelysalissa on lisäksi toiminnalliseen harjoitteluun sopivia renkaita, hihnoja ym. liikuntavälineitä.

Katso tilojen varaukset ja vakiovuorot Tilakalenterista.

***

Jääkiekko

Unipoli Sportilla on jääkiekkovuoro Hervannan jäähallissa (kenttä 2), Ruovedenkatu 1. Pelataan täydessä varustuksessa harrastesäännöin. Liikuntamaksu pitää olla maksettuna.
Vuorot lukuvuonna 2018-2019:
* torstaisin klo 8:45-10:00 ajalla 6.9. - 20.12.2018 (ei 6.12), 3.1. - 28.3.2019.

Yhteyshenkilö Antti Kinnunen kinnunenantti2@gmail.com.

Katso jääkiekkovaraukset Tarjontakalenterista.

***

Kiipeilyseinä

TTY:n Kiipeilyseinän käytöstä ja seinään liittyvästä toiminnasta vastaa TUrVoKe ry:n lajijaosto Tekiila. Kysy lisätietoa jaoston yhteyshenkilöltä.

TAMK:n Kiipeilyseinällä järjestetään ohjattua kiipeilyä joka tiistai ja torstai klo 16.00-18.00. Tällöin kaikki liikuntamaksun maksaneet ovat tervetulleita kiipeilemään, varusteet saa paikan päältä. Muina aikoina pääsee kiipeilemään, kun omistaa varmistukortin ja omat välineet. Näytäthän varmistuskorttisi liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa.

***

Lenkkeily ja ulkoilu

TUrVoKe ry:n suunnistusjaosto KeparDI järjestää viikoittain avoimen ohjatun yhteislenkin. Lenkki starttaa maanantaisin klo 18:00 opiskelija-asuntola Wäinölän (Opiskelijankatu 4) parkkipaikan roskakatokselta. Vaihtoehtoina on 10km tai 18km yhteislenkit. Reittikartta ja lisätietoja löytyy KeparDI:n nettisivuilta.

Tampereen alue tarjoaa myös laajat puitteet ulkolajien harrastamiseen. Kaupin Ulkoilupuistossa on yli 30 kilometriä valaistua ulkoilureittiä ja erilaisia palloilukenttiä, sekä keilahalli, vinttikoirarata ja jousiammuntarata. Tutustu Tampereen kaupungin liikuntasivustoon.

***

Lumilajit

Tampereen kaupungilla on mittavat määrät ylläpidettyjä hiihtolatuja. Muun muassa Kaupin urheilupuistossa TAMKin takana on valaistuja hiihtoreittejä.

TTY:n bommarissa on talvisin itsepalveluvoitelupiste kaikkien lumilajien harrastajien iloksi. Voitelupiste sijaitsee ennen sählykenttiä olevassa eteistilassa. Pisteeltä löytyy telineet, joilla onnistuu huoltamaan välineet lumilaudoista murtomaasuksiin. Lisäksi tarjolla on voitelurauta, sikli voiteen poistoa varten sekä harja lopullisen luiston esiin saamiseksi.

***

Skeittaus

TTY:llä bommarissa on 5metriä x 10metriä kokoinen miniskeittiramppi.

***

Muut lajit

Korkeakouluopiskelijoilla on erittäin kattavat mahdollisuudet monenlaisten lajien harrastamiseen. Katso listaus muiden lajien harrastusmahdollisuuksista seuratoiminta-sivulta. Aina voit myös ehdottaa uuden lajijaoston perustamista, tai kerätä itse oman porukan ja perustaa uuden ryhmän itse. Lisätiedot ryhmien perustamiseen TUrVoKeen, Tolun ja UtaSportin hallitusten väeltä. 

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa