Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: liikuntatarjonta: ryhmäliikunta: ryhmäliikuntatuntien muutokset

Ryhmäliikuntatuntien muutokset

Muutoslistassa näytetään normaaliaukioloaikojen aikana tapahtuvat muutokset ryhmäliikuntatunneissa. Tilojen ollessa suljettu (pyhät ja lomat), tunnit ovat peruttu. Aina ajankohtaisen tilanteen voi joka päivä tarkistaa Tarjontakalenterista. Tilojen aukioloajat näytetään Tilakalenterissa.

Ohjelmamuutoksista ja peruutuksista (ei sijaisuustiedoista) lähetetään tieto lisäksi sähköpostilistalle. Lue ohjeet ja  liity listalle omalla sähköpostiosoitteellasi.

Listalle liittyminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja klikkaa "Subscribe"
3. Vahvista ilmoitusten tilaus sähköpostilla. Sinulle on lähetetty englanninkielinen sähköpostiviesti. Vastaa viestiin tyhjällä viestillä, eli klikkaa vain vastaa ja lähetä. Älä kirjoita vastausviestin viestikenttään mitään.
4. Tilaus on valmis! Sait vielä englanninkielisen sähköpostin vahvistuksena. Viestissä lukee muun muassa "Confirmaton succeeded" eli tilauksen vahvistus on onnistunut.
5. Voit sulkea nettiselaimen.

Listalta poistuminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivun alareunassa olevaan laatikkoon ja klikkaa "Unsubscribe or edit options" jatkaaksesi.
3. Vahvista ilmoitusten poistaminen käytöstä klikkaamalla ensin "Yes, I really want to unsubscribe" ja klikkaamalla sen jälkeen "Unsubscribe".
4. Sivulle ilmestyy englanninkielinen teksti otsikolla "Unsubscription results". Tarkista sähköpostisi, olet saanut vahvistuksen tilauksen päättämisestä.
5. Voit sulkea nettiselaimen.

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa