Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: liikuntatarjonta: ryhmäliikunta: ryhmäliikuntatuntien muutokset

Ryhmäliikuntatuntien muutokset

Muutoslistassa näytetään normaaliaukioloaikojen aikana tapahtuvat muutokset ryhmäliikuntatunneissa. Tilojen ollessa suljettu (pyhät ja lomat), tunnit ovat peruttu. Aina ajankohtaisen tilanteen voi joka päivä tarkistaa Tarjontakalenterista. Tilojen aukioloajat näytetään Tilakalenterissa.

Ohjelmamuutoksista ja peruutuksista (ei sijaisuustiedoista) lähetetään tieto lisäksi sähköpostilistalle. Lue ohjeet ja  liity listalle omalla sähköpostiosoitteellasi.

Listalle liittyminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja klikkaa "Subscribe"
3. Sähköpostiisi on lähetetty viesti listalle liittymisestä. Vahvista liittyminen vastaamalla viestiin tyhjällä viestillä tai avaa viestissä oleva linkki ja paina "Subscribe to list..." -nappia. Jos viestiä ei kuulu, tarkista onko se mennyt roskapostikansioon.
4. Tilaus on valmis!
5. Voit sulkea nettiselaimen.

Listalta poistuminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivun alareunassa olevaan laatikkoon ja klikkaa "Unsubscribe or edit options" jatkaaksesi.
3. Klikkaa "Unsubscribe"-nappia.
4. Sähköpostiisi on lähetetty viesti listalta poistumisesta. Vahvista poistuminen vastaamalla viestiin tyhjällä viestillä tai avaa viestissä oleva linkki ja paina "Unsubscribe" -nappia. Jos viestiä ei kuulu, tarkista onko se mennyt roskapostikansioon.
5. Olet poistunut listalta.
6. Voit sulkea nettiselaimen.

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa