Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: tilat: kauppi: tilat tamk - tilaesittely

Tilat TAMK – Tilaesittely

TAMKin Liikuntakeskuksen liikuntapaikkojen kuvaus

TAMKin pääkampuksen tontilla (Tekunkatu 5) sijaitseva liikuntahalli on täysin uudistettu ja laajennettu vuonna 2016. Käytettävissä on kaikkiaan noin 1000 neliömetriä liikuntatilaa: palloilusali, ryhmäliikuntasali, kuntosali ja kiipeilyseinä. Lisäksi tiloista löytyvät pingispöytä ja suksien huoltotila.

Palloilusali

Palloilusalissa (450 m2) voi harrastaa mm. salibandya, lentopalloa, koripalloa ja futsalia. Salin voi jakaa väliverhoilla kolmeen yhtä suureen lohkoon sulkapallon pelaamista varten (kolme kenttää). Salissa on Pulastic-joustolattia.

Varastosta löytyy tarvikkeita moniin palloilulajeihin (palloja, maaleja, verkkoja, pylväitä) ja ne on palautettava takaisin paikoilleen jos niitä ei tarvita seuraavalla palloiluvuorolla. Joitakin varusteita, kuten sulkapalloja ja mailoja, voi tarvittaessa lainata Tamkon toimistosta, joka sijaitsee samassa rakennuksessa.

TAMKpalloilusali_unipolisport.png

Kuntosali

Kuntosalilla (300 m2) on käytössä laadukkaat David ja Star Trac -laitteet. Sali palvelee monipuolisesti kaikkia käyttäjiä: tila on jaettu aerobisten laitteiden, vapaiden painojen, Core Zone –välineistön ja toiminnallisen harjoittelun alueisiin.

TAMKkuntosali_unipolisport.png

Ryhmäliikuntasali

Ryhmäliikuntasali (250 m2) sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Salissa on joustoparkettilattia ja peilit sekä monipuolinen välineistö, mm. käsipainoja, jumppamattoja, steplautoja ja kuminauhoja. Salissa pidetään kalenterin mukaiset ryhmäliikuntatunnit sisältäen sisäpyöräilyn ja sitä voi käyttää myös muuhun harjoitteluun (tanssi, kehonhuolto jne.).

TAMKryhmaliikuntasali_unipolisport.png

Kiipeilyseinä

Kuntosalin yhteydessä sijaitsee kiipeilyseinä (4 x 8 m), johon on tehty kolme erilaista linjaa. Seinältä löytyy reittejä sekä aloittelijoille että kokeneille kiipeilijöille.

Kiipeilyseinä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu sijaitsee liikuntarakennuksen sisääntuloaulassa. Arkisin asiakaspalvelussa työskentelee liikuntakoordinaattori ja iltaisin sekä viikonloppuisin hallivalvoja. Aulatilassa sijaitsee myös pingispöytä.

Asiakaspalvelussa voi esim.

  • kysyä neuvoa liikuntamaksuihin ja kulkukortteihin liittyvissä ongelmissa
  • päivittää kulkuoikeudet (yliopistojen kävijät)
  • maksaa kertamaksun kortilla tai käteisellä
  • lainata pingismailat ja pallon

Asiakaspalvelu

Suksien huoltotila

Kaupin urheilupuiston hiihtoladut lähtevät läheltä liikuntakeskusta, jossa on erillinen huoltotila murtomaasuksien huoltoa varten. Tilaa voivat käyttää Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneet veloituksetta. Kertamaksulla tilaa voivat käyttää Unipoli Sportin korkeakoulujen opiskelijat sekä henkilökunta. Kulku tilaan on rakennuksen Kaupin puoleiselta sivulta. Päästäksesi tilaan, käy ensin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa. Tilasta löytyvät huoltopöytä telineineen, voitelurauta, sikli voiteen poistoa varten sekä viimeistelyharja.

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa