Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: tilat: tay - keskusta: tilat tay - tilaesittely

Tilat TaY – Tilaesittely

Atalpan liikuntapaikkojen kuvaus 

Kuva: Teemu Launis

Tiloissa on palloiluhalli, monitoimisali, venyttelysali ja kaksi kuntosalia, joiden päätoiminen käyttäjä on yliopisto. Tilojen valvonnasta ja välineistöstä vastaa TAY - Palvelut Oy. Tiloja vuokrataan mahdollisuuksien mukaan myös ulkopuolisille.  

Palloiluhalli (852m2)

Palloiluhallin voi jakaa kolmeen osaan. Palloiluhallissa voit harrastaa erilaisia palloilulajeja, kuten salibandyä, futsalia, lentopalloa, koripalloa ja sulkapalloa. Hallissa on Pulastic-joustolattia. 

 

Kuva: Jonne Renvall

Monitoimisali (300m2) 

Automaattisella ilmastoinnilla varustettu valoisa sali on ihanteellinen paikka mm. jumppiin ja tanssitunteihin. Käytössä on käsipainoja, voimatankoja, jumppamattoja, steplautoja, kuminauhoja ja nyrkkeilysäkkejä.

 

IMG_20170119_155033.jpg

 

 

 

 

Venyttelysali (60m²)

Venyttelysalin lattia on vuorattu tatamilla, joten se soveltuu perinteisen venyttelyn lisäksi myös erilaiseen ryhmäliikuntaan ja kontaktilajeihin. TRX-nauhat ja voimistelurenkaat mahdollistavat toiminnallisen harjoittelun. Lisäksi salissa on mm. hyppyboxi, kuntopalloja ja mininojapuut.

 

Kuntosalit (80m2 ja 220m2) 

Kuntosaleilla on käytössä Matrix ja Gym80 laitteet. Isommalta salilta löytyy juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita ja kuntopyöriä lämmittelyyn. Pienemmältä salilta löytyy välineet vapailla painoilla harjoitteluun. Laitteet huolletaan kaksi kertaa vuodessa ja lisäksi tarvittaessa. Lämmitellessä voit seurata vaikka uutisia televisiosta.

kuntosali 2.jpg Kuva: Teemu Launis

 


Asiakaspalvelu
Kuva: Teemu Launis

Atalpan liikuntatalon pohjakerroksessa on asiakaspalvelupiste, jossa työskentelee talon aukioloaikoina TAY- Palvelut Oy:n henkilökunta. Asiakaspalvelupisteestä voit esim. kysyä neuvoa liikuntamaksuihin ja kulkukortteihin liittyviin ongelmiin. 

Itsepalvelupesula

Pese pyykit kätevästi treenien aikana itsepalvelupesulassa. Käytössä on 7 kg:n laitospesukone sekä kuivausrumpu. Hinnat ovat 2 €/pesukoneellinen ja 1 €/kuivaus. Varaukset Atalpan vastaanotosta. 

 

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa