Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

 

Kuukausitiedote.jpg

1/2016 TAMMIKUU

 

KEVÄTKAUSI 2016 ALKOI 2.1.2016!

Unipoli Sportin kevätkauden maksukausi alkoi 2.1.2016. Syksyllä maksetut koko lukuvuoden liikuntamaksut ovat voimassa kevätkauden maksun tapaan 31.7.2016 asti. Hinnasto on joka kampuksella kaikille asiakkaillemme sama. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu opiskelijakunta Tamkoon.

Hinnasto

Kausimaksut Unipoli Sport

Hinta *

Kevät 1.1.–31.7.2016

42 €

* TAMKissa Tamkoon kuulumattomille korkeampi hinta: 52 €

 


 

MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET!

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti maksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen liikuntamaksun maksukuittia ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai kausimaksutapauksissa joka kausi) uudestaan! Jos maksoit syksyllä koko kauden maksun ja hait kulkuoikeudet, ne on myönnetty koko kauden loppuun, eli 31.7.2016 asti. Jos maksat kausimaksut erikseen, kulkuoikeudet tulevat myös hakea erikseen. Tutustu tarkemmin ohjeisiin nettisivuillamme.

 


 

RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU JULKAISTIIN KEVÄÄLLE

Uusi kevään ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 7.1.–29.4.2016. Tarkista aikataulut tarkemmin uudesta Tarjontakalenterista tai hae itsellesi taskukokoinen aikataulu liikuntapisteestä.

Tutustu tuntikuvauksiin ja käy rohkeasti tunneilla kokeilemassa. Vain testaamalla löydät itsellesi sopivat tunnit!

HUOM! Kevätkaudeksi tarvitset Elixian Xycling-tunnille erillisen kulkukortin, jonka saat noudettua liikuntapaikoista. Jos haet kortin jostain liikuntapaikasta, jonne sinulla ei vielä ole kulkuoikeuksia, otathan opiskelija-/henkilöstökortin mukaasi. Lue lisää netistä.  

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN ALKOI 4.1.2016

Ilmoittautuminen kevätkauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä 13.1. asti. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja toinen ilmoittautumiskausi alkaa 15.2. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan sekä mahdolliset poikkeavat ilmoittautumisajat.

 


 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 11.–17.1.2016

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 11.–17.1.2016. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita! Merkkaa itsesi mukaan myös FB-tapahtumaan.

 


 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kunnon Startti -kurssit kuntosaliharjoittelusta ja kehonhuollosta

Ilmoittaudu mukaan opiskelijoille tarkoitetulle Kunnon Startti -kursseille, jotka toimivat mainiona ponnahduslautana liikunnan aloittamiseen! Ilmoittaudu, ja varmistat paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! Keväällä kursseja järjestetään kuntosalista ja kehonhuollosta. Lue lisätietoja kurssien kuvauksista.

 


 

PAKKAS-BIC KESKIVIIKKONA 13.1.2016

Pakkas-BIC tapahtuma järjestetään TTY:llä, Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa kello 15–19. Kuten muinakin päivinä avointen ovien viikolla, myös Pakkas-bicissä kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia TTY:n, TAY:n ja TAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle (siis myös ilman Unipoli Sport liikuntamaksua). Ota kaverisi mukaan ja tulkaa hikoilemaan kaikki jumpat läpi tai valitkaa omat suosikkijumppanne. Tarjolla myös pientä purtavaa!

 

OHJELMA:

15.00 PUMP! (max. 50 hlöä. Hae poletti asiakaspalvelusta)'
16.00 ZUMBA
17.00 HIIT
17.30 Sixpack
18.00 Jokkerin ventti

 


 

PERINTEISTÄ TTY-VIIKKOA VIETETÄÄN VIIKOLLA 6 (8.-12.2.2016)

Unipoli Sport osallistuu TTY-viikolle järjestämällä kaksi näytetuntia Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa.

Aikuisbaletti

Keskiviikkona 10.2.2016 klo 11.30–12.30, Tamppi Areenan ryhmäliikuntasali

Aikuisbaletti on monipuolista treeniä, jossa kehon liikkuvuutta, linjausta ja hallintaa kehitetään baletin liikesarjoin. Tunnilla käydään läpi baletin liikemateriaalia tangossa, keskilattialla sekä lattian läpi liikkuvilla tanssisarjoilla. Vaatetukseksi tunnille sopii liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja sukat/pehmeät balettitossut.

Ohjaaja: Hanna Kahrola

Jooga

Torstaina 11.2.2016 klo 10–11, Tamppi Areenan ryhmäliikuntasali

Joogalla joustavaksi! Integral yoga hatha on saanut vaikutteita mm. hathajoogasta ja astangajoogasta. Tunti koostuu virittäytymisestä ja lämmittelystä, asanaharjoituksesta sekä loppurentoutuksesta. Fyysisessä asanaharjoituksessa keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia sekä kehitetään tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnilla harjoitellaan avojaloin, mutta loppurentoutuksessa on hyvä olla lämmintä vaatetta. 

Ohjaaja: Pekka Mäkiaho

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken on arvottu Unipoli Sport -tuotteita. Tällä kertaa arvonnassa voitto-onni suosi Tanjaa TAMKista, Maritaa TaY:lta sekä Magdalenaa TTY:ltä. Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa