Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 1/2017 - tammikuu

 

Kuukausitiedote.jpg

1/2017 TAMMIKUU

 

KEVÄTKAUSI 2017 ALKAA 2.1.2017

Unipoli Sportin kevätkauden maksukausi alkaa 2.1.2017. Syksyllä maksetut koko lukuvuoden liikuntamaksut ovat voimassa kevätkauden maksun tapaan 31.7.2017 asti. Hinnasto on joka kampuksella kaikille asiakkaillemme sama. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu opiskelijakunta Tamkoon.

 

Hinnasto

Kausimaksut Unipoli Sport

Opiskelijahinta*

Henkilökuntahinta
Kevät 2.1.–31.7.2017 44 € 49 €
Kertamaksu 5 € 5 €

 

 

 

 

 

* TAMKissa Tamkoon kuulumattomille korkeampi hinta: kevät 49 €


 

MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti maksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen liikuntamaksun maksukuittia ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai kausimaksutapauksissa joka kausi) uudestaan! Jos maksoit syksyllä koko kauden maksun ja hait kulkuoikeudet, ne on myönnetty koko kauden loppuun, eli 31.7.2017 asti. Jos maksat kausimaksut erikseen, kulkuoikeudet tulevat myös hakea erikseen. Tutustu tarkemmin ohjeisiin nettisivuillamme.

 


 

RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU UUDISTUI

Uusi kevään ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 9.1.–29.4.2017. Tarkista aikataulut tarkemmin uudesta Tarjontakalenterista tai hae itsellesi taskukokoinen aikataulu liikuntapisteestä. Tutustu tuntikuvauksiin ja käy rohkeasti tunneilla kokeilemassa. Vain testaamalla löydät itsellesi sopivat tunnit!

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 2.1.

Ilmoittautuminen kevätkauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä 11.1. asti. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja toinen ilmoittautumiskausi alkaa 13.2. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan sekä mahdolliset poikkeavat ilmoittautumisajat.

 


 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 9.-15.1.2017

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 9.–15.1.2017. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita!

 


 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kunnon Startti -kurssi

Ilmoittaudu mukaan Kunnon Startti -kursseille, jotka toimivat mainiona ponnahduslautana liikunnan aloittamiseen! Ilmoittaudu, ja varmistat paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! Keväällä kursseja järjestetään kuntosalista ja kehonhuollosta. Lue lisätietoja kurssien kuvauksista.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI JA OSALLISTU ARVONTAAN

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png
Twitter.png

Liikunnallista kevättä toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa