Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 1/2018 tammikuu

Kuukausitiedote.jpg

1/2018 TAMMIKUU

KEVÄTKAUSI 2018 ALKAA 8.1.2018!

Unipoli Sportin kevätkausi alkaa ma 8.1.2017. Kevätkausimaksu sekä syksyllä maksetut koko lukuvuoden liikuntamaksut ovat voimassa 31.7.2018 saakka. Hinnasto on kaikille asiakkaillemme sama kampuksesta riippumatta. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu opiskelijakunta Tamkoon.

Hinnasto

Unipoli Sport kausimaksut

Opiskelijat*

Henkilökunta

Kertamaksu

Kevät 1.1.–31.7.2017

€ 45

€ 50

€ 6

* TAMKissa Tamkoon kuulumattomille korkeampi hinta: kevät 50 €.


MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET!

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti maksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen liikuntamaksun maksukuittia ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai kausimaksutapauksissa joka kausi) uudestaan! Jos maksoit syksyllä koko kauden maksun ja hait kulkuoikeudet, ne on myönnetty koko kauden loppuun, eli 31.7.2018 asti. Jos maksat kausimaksut erikseen, kulkuoikeudet tulevat myös hakea erikseen. Tutustu tarkemmin ohjeisiin nettisivuillamme.


RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU UUDISTUI

Uusi kevään ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 8.1.–29.4.2018. Tarkista aikataulut tarkemmin Tarjontakalenterista tai hae itsellesi taskukokoinen aikataulu liikuntapisteestä.

Tutustu tuntikuvauksiin ja käy rohkeasti tunneilla kokeilemassa. Vain testaamalla löydät itsellesi sopivat tunnit!


KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 4.1.2018

Ilmoittautuminen kevätkauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä 14.1. asti. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja toinen ilmoittautumiskausi alkaa 12.2. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan sekä mahdolliset poikkeavat ilmoittautumisajat.


AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 8.-14.1.2018

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 8.-14.1. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita! Merkkaa itsesi mukaan myös FB-tapahtumaan.


ARCHERY TAG -TURNAUS LA 20.1.2018 KLO: 11-16

Hervannan kampuksella järjestetään kaikille Tampereen korkeakoulun opiskelijoille sekä henkilökunnalle avoin Archery Tag-turnaus. Kerätkää oma 5-10 henkilön joukkue ja ilmoittautukaa mukaan 14.1. mennessä turkka.makinen@grr8tsports.com, niin pääsette mukaan hauskaan peliin. Osallistumismaksu on 50€/joukkue. Peli sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Voittajajoukkue palkitaan ravintola.fi lahjakortilla (arvo 100€).   


TILAA KUUKAUSITIEDOTE SÄHKÖPOSTIISI

Voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa