Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

10/2015 LOKAKUU

 

UNIPOLI SPORTIN LIIKUNTAMAKSU ON HENKILÖKOHTAINEN

Unipoli Sportin palveluiden käyttäminen edellyttää käyttäjiltä liikuntamaksun maksamista. Jokaisella asiakkaalla on tiloihin henkilökohtainen kulkukortti, joka on leimattava lukijaan jokaisella kerralla liikuntapalveluiden käytön yhteydessä. Ilman kulkukorttia ei liikuntapalveluiden käyttö ole sallittua. Kortin väärinkäytöstä voi seurata liikuntatilojen käyttöoikeuksien poistaminen.

Unipoli Sport toivoo asiakkaidensa ymmärtävän kaikille asetettujen pelisääntöjen noudattamisen olevan edellytys edullisille hinnoille. Korkeakoulut tukevat liikuntapalveluiden järjestämistä suuresti, jolloin palveluiden käyttö on myös rajattu koskemaan pelkästään ko. korkeakoulujen jäseniä. Noudatathan tarkasti ehtoja ja sääntöjä!

Lue lisäohjeita asiakkaan ohjeista.

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMISJAKSO 12.-22.10.

Kauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso alkaa maanantaina 12.10.2015. Katso loppukauden kurssit kurssilistauksesta ja ilmoittaudu mukaan!  

 


 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA JATKUU TAAS - ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kunnon Startti -kurssien ilmoittautuminen on käynnissä!

ABC-kursseja järjestetään syksyn aikana vielä kuntosaliharjoittelusta ja ryhmäliikunnasta. Osalle ensimmäisenkin ilmoittautumisjakson kursseista on vielä mahdollista ilmoittautua. Lue lisätietoja kurssin kuvauksesta.

 


 

MUISTA TARKISTAA TILAVARAUKSET

Unipoli Sportin tiloissa järjestetään ajoittain kursseja ja muuta toimintaa, jolloin tilat eivät ole vapaassa käytössä Unipoli Sportin asiakkaille. Tarkista Tilakalenterista varaukset ennen treeniä, jolloin ei tule paikan päällä yllätyksiä.

 


 

TAMKIN L-RAKENNUS SULJETTU REMONTIN VUOKSI 11.10. ALKAEN

Kuntosali ja palloiluhalli TAMKin L-rakennuksessa on avoinna asiakkaille normaalien aukioloaikojen mukaisesti lauantaihin 10.10.2015 asti. Sen jälkeen, sunnuntaista lähtien, rakennus suljetaan laajennusremontin rakennustöiden ajaksi, jotta uudistetut tilat saadaan aikataulun mukaisesti avattua käyttöön elokuuksi 2016.

Unipoli Sportin TAMKin kampuksen ryhmäliikunta toteutuu normaalisti koko lukuvuoden ajan ilman keskeytyksiä Kuntokatu 4:n ryhmäliikuntasalissa, samoin FinnMedi Deltan kuntosali on käytössä aukioloaikojen mukaisesti.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä! Lue remontin etenemisestä nettisivuilta.

 


 

HYVINVOINTIVIIKKO TTY:LLÄ 26.10.–1.11.

TTYY, eli Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta, järjestää Teknillisellä Yliopistolla 26.10–1.11. Hyvinvointiviikon, jonka aikana paljon liikunnallista ja terveyteen liittyvää asiaa, kuten luentoja, työpajoja, ständejä, kursseja ja tempauksia. Tutustu Hyvinvointiviikon ohjelmaan täällä. (Linkkiin päivittyy 2015 vuoden ohjelma heti, kun se on valmis. Kysele tarvittaessa lisätietoja TTYY:ltä).

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) osallistuu ohjelmaan tarjoamalla ilmaiset ryhmäliikuntatunnit koko viikon ajan. Kaikki Unipoli Sportin ryhmäliikuntakalenterin TTY:lla järjestettävät tunnit ovat Hyvinvointiviikon ajan maksuttomia opiskelijoille ja henkilökunnalle riippumatta siitä, oletko maksanut liikuntamaksua. Tunneille jaetaan poletit normaalin käytännön mukaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella myös kavereita mukaan ryhmäliikuntatunneille.  

Tervetuloa liikkumaan ja edistämään hyvinvointiasi!

 


 

AAMULENKKI

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) järjestää hyvinvointiviikolla aamulenkin torstaina 29.10.2015 kello 8.30 alkaen, lähtö Tamppi Areenalta. Lenkkien pituudet ovat 3 km, 4 km tai 5 km, jonka voit suorittaa juosten, hölkäten tai kävellen. Seuraa löytyy! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta/ainejärjestö palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:n saunalla. Aamulenkin jälkeen aamupalaa tarjolla Tamppi Areenan aulassa! Ei ennakkoilmoittautumista - tule vain paikalle!

 


 

KORKEAKOULUJEN VÄLINEN KUPLAFUTISTURNAUS - ILMOITTAUDU 12.11 MENNESSÄ!

Kerää kaveriporukka, ja osallistu Tampereen korkeakoulujen väliseen kuplafutisturnaukseen! Turnaus järjestetään TTY:llä, Tamppi Areenan palloiluhallissa torstaina 19.11.2015 klo 10:00 alkaen. Turnaukseen voi ilmoittautua kaikki TTY:n, TAMKin ja TAY:n opiskelijat ja henkilökunta, (Unipoli Sportin liikuntamaksua ei vaadita). Kerää joukkueeseen vähintään 5 henkilöä, ja ilmoittaudu mukaan 12.11. mennessä. Osallistumismaksu on 50 €/joukkue. Turnauksen voittajajoukkue palkitaan arvokkaalla Airboard (Bodyboard)-laudalla (arvo 399 €)!

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta.

 


 

SYYSLOMALLA EI VAIKUTUSTA UNIPOLI SPORTIN TILOIHIN JA PALVELUIHIN

Tampereen koulut viettävät syyslomiaan 12.-18.10.2015. Tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta Unipoli Sportin tilojen aukioloon. Tarkistathan aukiolot aina erikseen aukiolotaulukosta nettisivuilta tai tilakohtaisesti Tilakalenterista, jolloin näet myös mahdolliset käyttöä rajoittavat tilavaraukset.

 


 

ENERGY DANCE - UUSI RYHMÄLIIKUNTATUNTI ALKAA TAMKILLA!

Energy Dance alkaa keskiviikkona 21.10. TAMKin Kaupin kampuksen ryhmäliikuntasalissa! Tunnit ke klo 19 ja la klo 11. Tule mukaan kokeilemaan vauhdikasta ja iloista tanssillista treeniä. Katso kuvaus Tarjontakalenterista.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan Unipoli Sport -tuotteita kerran kuussa! Syyskuun arvonnassa voitto-onni suosi Eijaa TTY:ltä, Lauria TAMKista sekä Annaa TaY:lta. Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse. Lokakuun aikana uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan kasa uusia nimiä!

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa