Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 10/2016 - lokakuu

 

Kuukausitiedote.jpg

10/2016 LOKAKUU

 

KURSSI-ILMOITTAUTUMISJAKSO 10.–19.10.

Kauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso alkaa maanantaina 10.10.2016. Katso loppukauden kurssit kurssilistauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 


 

MUISTA TARKISTAA TILAVARAUKSET

Unipoli Sportin tiloissa järjestetään ajoittain kursseja ja muuta toimintaa, jolloin tilat eivät ole vapaassa käytössä Unipoli Sportin asiakkaille. Tarkista Tilakalenterista varaukset ennen treeniä, jolloin ei tule paikan päällä yllätyksiä.

 


 

HYVINVOINTIVIIKKO TTY:LLÄ 31.10.–4.11.

TTYY järjestää Teknillisellä Yliopistolla 31.10.–4.11. Hyvinvointiviikon, jonka aikana paljon liikunnallista ja terveyteen liittyvää asiaa, kuten luentoja, työpajoja, ständejä, kursseja ja tempauksia. Tutustu Hyvinvointiviikon ohjelmaan täällä.

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) osallistuu ohjelmaan tarjoamalla ilmaiset ryhmäliikuntatunnit koko viikon ajan. Kaikki Unipoli Sportin ryhmäliikuntakalenterin TTY:lla järjestettävät tunnit ovat Hyvinvointiviikon ajan maksuttomia opiskelijoille ja henkilökunnalle riippumatta siitä, oletko maksanut liikuntamaksua. Tunneille jaetaan poletit normaalin käytännön mukaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella myös kavereita mukaan ryhmäliikuntatunneille.

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) järjestää Hyvinvointiviikolla yhteistyössä Grr8t Sportsin kanssa maksuttoman lajikokeilun. Keskiviikkona 2.11. klo: 11-14 välisenä aikana Tamppi Areenalla on mahdollisuus päästä testaamaan ihmiskeilausta.    

Tervetuloa liikkumaan ja edistämään hyvinvointiasi!

 


 

LIIKUNTAVÄLINEKIRPPUTORI 31.10.-4.11.

TTY:n hyvinvointiviikon aikana Tamppi Areenalla järjestetään kaikille opiskelijoille sekä henkilökunnalle avoin liikuntavälinekirpputori. Tule tekemään löytöjä, nopeimmat syövät hitaat!

 


 

AAMULENKKI TORSTAINA 3.11.

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) järjestää hyvinvointiviikolla aamulenkin torstaina 3.11.2016 kello 8.30 alkaen, lähtö Tamppi Areenalta. Lenkkien pituudet ovat 3 km, 4 km tai 5 km, jonka voit suorittaa juosten, hölkäten tai kävellen. Seuraa löytyy! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta/ainejärjestö palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:n saunalla. Aamulenkin jälkeen aamupalaa tarjolla Tamppi Areenan aulassa!

 


 

SEURAA RYHMÄLIIKUNNAN KÄVIJÄMÄÄRIÄ NETISSÄ

Unipoli Sportin kolmen kampuksen ryhmäliikuntatuntien kävijämäärät tilastoidaan ja tallennettaan nettiin kuukauden välein. Voit seurata montako henkilöä käy milläkin tunnilla!

 


 

SYYSLOMALLA EI VAIKUTUSTA PALVELUIHIN

Syyslomalla 17.–23.10.2016 Unipoli Sportin tilat ovat normaalisti avoinna. Tarkistathan aukiolot aina erikseen aukiolotaulukosta nettisivuilta tai tilakohtaisesti Tilakalenterista, jolloin näet myös mahdolliset käyttöä rajoittavat tilavaraukset.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, kuitenkin Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png
Twitter.png

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa