Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 10/2017 lokakuu

Kuukausitiedote.jpg

10/2017 LOKAKUU

 

TTY:N FITNESS PARKIN AVAJAISET PE 6.10.

Tietotalon ja pysäköintitalon väliselle nurmialueelle, ”etunurtsille”, on valmistumassa ulkoliikuntapuisto kaikkien kampuslaisten käyttöön. Puisto on TTY:n ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n yhteishanke ja sen tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen ulkoliikuntapaikka kampuslaisille.

Avajaisten ohjelma 6.10 klo 9.00-10.30

- Teekkarikuoron musiikillinen tervehdys

- Avaussanat rehtori Mika Hannula ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Mauno Sievänen

- Nauhan leikkaaminen ja laitteiden testaus, rehtori Mika Hannula ja toimitusjohtaja Mauno Sievänen

- Ohjattuja kiertoharjoittelutreenejä uuden puiston laitteissa, liikuntasihteeri Anna Hautamäki Unipoli Sport

Facebook event

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMISJAKSO 11.–22.10.

Kauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso alkaa keskiviikkona 11.10.2017. Katso loppukauden kurssit kurssilistauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 


 

MAAILMAN SELKÄPÄIVÄ MA 16.10. TTY:LLA

TTY:lla vietetään Selkäviikkoa 16.-22.10. TUrVoKe ry (Unipoli Sport) osallistuu ohjelmaan tarjoamalla ilmaiset ryhmäliikuntatunnit ma 16.10. teemana selän hyvinvointi. Kaikki Unipoli Sportin ryhmäliikuntakalenterin TTY:lla järjestettävät tunnit ovat päivän ajan maksuttomia opiskelijoille ja henkilökunnalle riippumatta siitä, oletko maksanut liikuntamaksua. Tunneille jaetaan poletit normaalin käytännön mukaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella myös kavereita mukaan ryhmäliikuntatunneille.

 


 

MUISTA TARKISTAA TILAVARAUKSET

Unipoli Sportin tiloissa järjestetään ajoittain kursseja ja muuta toimintaa, jolloin tilat eivät ole vapaassa käytössä Unipoli Sportin asiakkaille. Tarkista Tilakalenterista varaukset ennen treeniä, jolloin ei tule paikan päällä yllätyksiä.

 


 

HYVINVOINTIVIIKKO TTY:LLA 30.10.–3.11.

TTYY järjestää Teknillisellä Yliopistolla 30.10.–3.11. Hyvinvointiviikon, jonka aikana paljon liikunnallista ja terveyteen liittyvää asiaa, kuten luentoja, työpajoja, ständejä, kursseja ja tempauksia. Tutustu Hyvinvointiviikon ohjelmaan TTYY:n nettisivuilla.

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) osallistuu ohjelmaan tarjoamalla ilmaiset ryhmäliikuntatunnit koko viikon ajan. Kaikki Unipoli Sportin ryhmäliikuntakalenterin TTY:lla järjestettävät tunnit ovat Hyvinvointiviikon ajan maksuttomia opiskelijoille ja henkilökunnalle riippumatta siitä, oletko maksanut liikuntamaksua. Tunneille jaetaan poletit normaalin käytännön mukaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella myös kavereita mukaan ryhmäliikuntatunneille.

Tervetuloa liikkumaan ja edistämään hyvinvointiasi!

 


 

TURVOKEEN PERINTEINEN AAMULENKKI TORSTAINA 2.11.

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) järjestää hyvinvointiviikolla aamulenkin torstaina 2.11.2017 kello 8.30 alkaen, lähtö Tamppi Areenalta. Lenkkien pituudet ovat 3 km, 4 km tai 5 km, jonka voit suorittaa juosten, hölkäten tai kävellen. Seuraa löytyy! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta/ainejärjestö palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:n saunalla. Aamulenkin jälkeen aamupalaa tarjolla Tamppi Areenan aulassa!

 


 

SEURAA RYHMÄLIIKUNNAN KÄVIJÄMÄÄRIÄ NETISSÄ

Unipoli Sportin kolmen kampuksen ryhmäliikuntatuntien kävijämäärät tilastoidaan ja tallennettaan nettiin kuukauden välein. Voit seurata montako henkilöä käy milläkin tunnilla!

 


 

SYYSLOMALLA EI VAIKUTUSTA PALVELUIHIN

Syyslomalla 16.–22.10.2017 Unipoli Sportin tilat ovat normaalisti avoinna. Tarkistathan aukiolot aina erikseen aukiolotaulukosta nettisivuilta tai tilakohtaisesti Tilakalenterista, jolloin näet myös mahdolliset käyttöä rajoittavat tilavaraukset.

 


 

TILAA KUUKAUSITIEDOTE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa