Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: kuukausitiedote 10/2018

10/2018 Lokakuu

 

DANCE MARATHON ATALPALLA LAUANTAINA 6.10.

Tule nauttimaan eri tanssilajien hurmasta Atalpan monitoimisaliin lauantaina 6.10. klo 13.30-15.30. Pamela, Katri ja Sveta ohjaavat tunnit joko suomeksi tai englanniksi. Vapaa pääsy kaikille Unipoli Sportin asiakkaille!


KURSSI-ILMOITTAUTUMISJAKSO 17.–28.10.

Kauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso alkaa keskiviikkona 17.10.2018. Katso loppukauden kurssit kurssilistauksesta ja ilmoittaudu mukaan!


MUISTA TARKISTAA TILAVARAUKSET

Unipoli Sportin tiloissa järjestetään ajoittain kursseja ja muuta toimintaa, jolloin tilat eivät ole vapaassa käytössä Unipoli Sportin asiakkaille. Tarkista Tilakalenterista varaukset ennen treeniä, jolloin ei tule paikan päällä yllätyksiä.


HYVINVOINTIVIIKKO 29.10.–2.11.

TTYY, Tamy ja Tamko järjestävät 29.10.–2.11. Hyvinvointiviikon, jonka aikana paljon liikunnallista ja terveyteen liittyvää asiaa, kuten luentoja, työpajoja, ständejä, kursseja ja tempauksia. Tutustu Hyvinvointiviikon ohjelmaan Tamy:n nettisivuilla.

Unipoli Sport osallistuu ohjelmaan pitämällä palveluissaan avointen ovien päivän tiistaina 30.10. Avointen ovien päivänä saat käydä veloituksetta ryhmäliikuntatunneilla, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella työ-/opiskelukavereita mukaan esim. ryhmäliikuntatunneille! Sulkapallovuorojen vuoromaksut ovat normaalin käytännön mukaisesti voimassa.

Tervetuloa liikkumaan ja edistämään hyvinvointiasi!


TURVOKE:N PERINTEINEN AAMULENKKI TORSTAINA 1.11.

TUrVoKe ry (Unipoli Sport) järjestää hyvinvointiviikolla aamulenkin torstaina 1.11.2018 kello 8.30 alkaen, lähtö Tamppi Areenalta. Lenkkien pituudet ovat 3 km, 4 km tai 5 km, jonka voit suorittaa juosten, hölkäten tai kävellen. Seuraa löytyy! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta/ainejärjestö palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:n saunalla. Aamulenkin jälkeen aamupalaa tarjolla Tamppi Areenan aulassa!


SEURAA RYHMÄLIIKUNNAN KÄVIJÄMÄÄRIÄ NETISSÄ

Unipoli Sportin kolmen kampuksen ryhmäliikuntatuntien kävijämäärät tilastoidaan ja tallennettaan nettiin kuukauden välein. Voit seurata montako henkilöä käy milläkin tunnilla!


SYYSLOMALLA EI VAIKUTUSTA PALVELUIHIN

Syyslomalla 15.–21.10.2018 Unipoli Sportin tilat ovat normaalisti avoinna. Tarkistathan aukiolot aina erikseen aukiolotaulukosta nettisivuilta tai tilakohtaisesti Tilakalenterista, jolloin näet myös mahdolliset käyttöä rajoittavat tilavaraukset.


SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa