Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

11/2015 MARRASKUU

 

PALAUTEKYSELY KÄYNNISSÄ 22.11. asti                    

Osallistu Unipoli Sportin palautekyselyyn, ja auta meitä kehittämään palveluitamme. Erityisesti kysely koskee ryhmäliikuntatunteja sekä liikuntakursseja, mutta myös yleistä palautetta voi näppärästi antaa kyselyn kautta. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan Unipoli Sport -palkintoja.

Vastaaminen kestää arvioitavien tuntien/kurssien määrästä riippuen noin 1 minuutista ylöspäin. 

OSALLISTU KYSELYYN! 

 


 

 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA JATKUU VIELÄ

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kunnon Startti -kurssit

Ilmoittautuminen on kuluvan syksyn osalta käynnissä vielä kahdelle Kuntosaliharjoittelun ABC -kurssille TAMKissa. Ilmoittaudu 23.11. mennessä tai kunnes paikat ovat täynnä.

 


 

PIKKUJOULU-BIC lauantaina 5.12.2015.

Pikkujoulua vietetään Unipoli Sportin kampuksilla 5.12.2015. Pukeudu punaiseen ja ota kaveri mukaan ryhmäliikuntatunneille! Tai etsi kaapin pohjalta käyttöön tonttulakki! Koko päivän avoimet ovet liikuntatiloihin joka kampuksella kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Todistathan oikeutesi opiskelija- tai henkilöstökortilla. TTY – Tamppi Areenalla lisäksi glögitarjoilu.

Pikkujoulujumpat

Pikkujouluaiheinen jumppamaraton pidetään Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa. Valitse omat suosikkituntisi tai treenaa vaikka useampi tunti putkeen. TaY:n ja TAMKin jumpat pidetään pikkujouluteemalla normaalin aikataulun mukaisesti. Tarkasta aikataulu Tarjontakalenterista. Sporttipatukat tapahtuman aikana tarjoaa Puls Nutrition (rajoitettu määrä).

Sulkapalloturnaus

Sulkapalloturnaus järjestetään TTY:llä Tamppi Areenan palloiluhallissa klo 9–14. Ilmoittaudu mukaan turnaukseen kurssilistauksen kautta. Turnauksessa on avoimet sarjat sekä miehille että naisille. Osallistujilta vaaditaan Unipoli Sportin liikuntamaksu. Lue lisää turnauksesta tapahtuman sivuilta tai Unipoli Sportin nettisivuilta.

Kehonkoostumusmittausta

Varalan Urheiluopisto tulee TTY:lle tekemään kehonkoostumusmittauksia (10 € / hlö) kello 10-14. Kehonkoostumusmittausta myös muilla kampuksilla samalla viikolla, katso tarkemmin alta!

 


 

KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSIA JOULUKUUSSA

Joulukuun ensimmäisellä viikolla tulossa kehonkoostumusmittausta joka kampuksella. Pysy kuulolla, tarkempaa infoa luvassa! Laita kuitenkin jo muistiin päivämäärät:

TAMK to 3.12 kello 9.30-13.30

TaY pe 4.12 kello 10-14

TTY la 5.12. kello 10-14 (Pikkujoulutapahtuman yhteydessä!)

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan Unipoli Sport -tuotteita kerran kuussa. Lokakuun arvonnassa voitto-onni suosi Jyriä TaY:ltä, Viiviä TAMKista sekä Hannaa TTY:lta. Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse. Marraskuun loppuun mennessä uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan kasa uusia nimiä!

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa