Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 11/2017 - marraskuu

Kuukausitiedote.jpg

11/2017 MARRASKUU


HAASTETAPAHTUMA LÄHESTYY!

Unipoli Sport osallistuu Suomi100-teemavuoteen julkaisemalla syksyn aikana erilaisia liikuntahaasteita, jotka lopulta huipentuvat 4.12. pidettävään haastetapahtumaan TAMKissa. Haasteet ja kuvia matkan varrelta julkaistaan Facebook-tapahtumassa. Tervetuloa mukaan haastamaan ja testaamaan jo julkaistuja haasteita! 

 


 

PORRASPÄIVÄT 6.-12.11.2017 – OTA ASKEL TERVEYTEEN!

Unipoli Sport osallistuu valtakunnalliseen Porraspäivät-tapahtumaan viikolla 45. Tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden edistämiseksi. Seuraa portaiden läheisyydessä sijaitsevia materiaaleja ja käytä portaita hissin sijaan!  

 


 

VUODEN RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA 2017-ÄÄNESTYS 13.11.-17.12.2017

Loppuvuodesta on taas aika äänestää vuoden 2017 ryhmäliikuntaohjaajaa. Kuka on tehnyt sinuun vaikutuksen omalla persoonallaan, ohjaustyylillään ja saanut motivoitua liikkumaan? Äänestä sinun mielestäsi parasta ohjaajaa valitsemallasi kampuksella. Ryhmäliikuntasalin läheisyydestä löytyy äänestyslaatikko, johon voit äänesi laittaa.

 


 

PALAUTEKYSELY TULOSSA MARRASKUUSSA

Unipoli Sport julkaisee Ma 6.11. karttapohjaisen palautekyselyn, jonka tarkoituksena on auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Lisää infoa kyselystä tulee tiedotuskanaviimme.

 


 

TILAA KUUKAUSITIEDOTE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa