Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: kuukausitiedote 11/2018

11/2018 Marraskuu

AVOIMET OVET HYVINVOINTIVIIKOLLA TI-KE 30.-31.10.

Hyvinvointiviikolla Unipoli Sport pitää avoimet ovet päivät tiistaina 30.10.2018 ja keskiviikkona 31.10.2018. Nyt on siis mahdollista testata Unipoli Sportin palveluita maksutta. Tule kokeilemaan ryhmäliikuntaa, avoimia palloiluvuoroja tai kuntosaleja.

Lisäksi keskiviikkona 31.10. klo 17-19 järjestetään Hervannan Tamppi-Areenalla Combat maraton. Ohjaajina ihanat Jennifer ja Iida. Teemana Combat Maratonissa Halloween – saa pukeutua halutessaan teeman mukaisesti! Näyttävimmät pukeutujat palkitaan Unipoli Sport –tuotteilla. Sisään pääset näyttämällä opiskelija- tai henkilökuntakorttia – TERVETULOA!


PERINTEINEN AAMULENKKI TO 1.11. KLO: 8.30

Aamulenkki on virkistävä tapa aloittaa päivä, ja kivassa seurassa se on vielä mukavampaa! Porukkalenkin lähtö tapahtuu Tamppi Areenalta klo 8.30 ja palaa takaisin noin klo 9. Halusit sitten juosta, hölkätä tai kävellä, seuraa löytyy.

Huom! Parhaan osallistumisprosentin saavuttava kilta palkitaan ilmaisella saunaillalla YTHS:s saunalla (su-to-illat, käytettävä 31.5.2019 mennessä)! Lenkin jälkeen tarjolla aamupalaa Tamppi Areenalla.


VUODEN TSEMPPARI 2018-ÄÄNESTYS 5.11.-16.12.2018

Loppuvuodesta on aika äänestää vuoden 2018 tsempparia. Kuka Unipoli Sportilla on tehnyt sinuun vaikutuksen omalla persoonallaan, läsnäolollaan ja saanut motivoitua huolehtimaan hyvinvoinnista? Oletko saanut iloisen tervehdyksen hallivalvojalta liikuntatilojen vastaanotossa, onko sinua autettu, jos olet apua tarvinnut, onko ohjaaja saanut kunnolla hien pintaan ja saanut olosi energiseksi?

Äänestä sinun mielestäsi parasta tsempparia Unipoli Sportin liikuntakeskuksissa. Asiakaspalvelutiskin läheisyydestä löytyy äänestyslaatikko, johon voit äänesi laittaa.


MIESTENPÄIVÄ MA 19.11. KAIKILLA KAMPUKSILLA

Maanantaina 19.11. vietetään valtakunnallista Miestenpäivää ja Unipoli Sport tarjoaakin päivän kunniaksi miehille ”pusut”.  Oman pusun voi noutaa asiakaspalvelupisteeltä. Niitä on rajoitettu erä, joten ole nopea, jos haluat omasi.


PIKKUJOULU-BIC LA 1.12.

Pikkujoulua vietetään Unipoli Sportin kampuksilla lauantaina 1.12. normaalin ryhmäliikunta-aikataulun mukaisesti. Pukeudu punaiseen ja ota kaveri mukaan ryhmäliikuntatunneille! Tai etsi kaapin pohjalta käyttöön tonttulakki! Koko päivän avoimet ovet liikuntatiloihin joka kampuksella kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Todistathan oikeutesi opiskelija- tai henkilöstökortilla. Tarjolla on myös glögiä ja pientä purtavaa.


KEKSI UUSI NIMI UNIPOLI SPORTILLE

Unipoli Sport vaihtaa nimeään vuoden vaihteessa Tampere 3 korkeakouluyhteisön myötä. Uudistusten vuoksi otamme mielellään vastaan nimiehdotuksia. Olisiko sinulla ehdottaa uutta nimeä, joka kuvaisi palveluitamme ja sopisi sekä suomeksi että englanniksi?

Kommentoi rohkeasti Facebook-sivuillamme ja ehdota nimeä/nimiä, joka sopisi mielestäsi parhaiten kuvaamaan palveluitamme. Aikaa osallistua nimi-ideointiin on 23.10.-4.11.2018.


SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista loppuvuotta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa