Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

2/2016 HELMIKUU

 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN 15.-24.2.2016!

Kevätkauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso aukeaa helmikuun puolivälissä! Ilmoittaudu mukaan liikuntakursseille Tarjontakalenterin tai kurssilistauksen kautta 15.2. alkaen.

 


 

KUNNON STARTTI -KURSSEJA JÄLJELLÄ VIELÄ KEVÄÄLLÄ

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua! Ilmoittautuminen Kunnon Startti -kursseille aukeaa samassa yhteydessä muiden Unipoli Sportin kurssien kanssa. Varmista paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! Lue lisätietoja kurssien kuvauksesta.

 


 

XYCLING-TUNNIN AIKATAULU MUUTTUNUT - UUSI AIKA KELLO 19!

Valitettavan väärinkäsityksen vuoksi painetussa kalenterissa ja Xycling-kortissa on tunnin kohdalla väärä kellonaika. Tunti pidetään siis Kalevan SatsElixiassa keskiviikkoisin klo 19! Muista hakea kevätkauden Xycling-kortti korkeakoulultasi ja näyttää se joka kerta, kun menet tunnille!

 


 

TAMKIN LIIKUNTARAKENNUKSEN REMONTTI ETENEE AIKATAULUSSA

L-rakennuksen kuntosali ja palloiluhalli ovat suljettuina rakennustöiden vuoksi 31.7.2016 asti. Palloiluhallin ja kuntosalin korvaavia tiloja ei valitettavasti yrityksistä huolimatta ole onnistuttu saamaan. Remontti etenee aikataulussa. Laajennusosan päällä on talvirakentamisen vaatima suojaus ja lattia- ja seinärakenteet ovat valmiina.

Huomaathan, että Unipoli Sportin TAMKin kampuksen ryhmäliikunta toteutuu normaalisti koko lukuvuoden ajan ilman keskeytyksiä Kuntokatu 4:n ryhmäliikuntasalissa. Samoin FinnMedi Deltan kuntosali on normaalisti käytössä (ma-to klo 16–20, paikalla myös ohjaaja koko ajan!).

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä. Elokuussa tänä vuonna päästään liikkumaan upouusiin tiloihin TAMKissa!
Lue lisää nettisivuilta tai kysy suoraan henkilökunnalta (Esko Tirkkonen, tamk@unipolisport.fi, 050 5932552)

 


 

SELL-KISAT SELL STUDENT GAMES 2016 TOIVOTTAA KAIKKI TAMPEREEN KORKEAKOULUOPISKELIJAT MUKAAN KISAAN!

SELL-kisat ovat perinteikäs kansainvälinen, monilajinen urheilukilpailu, jota vuorovuosin järjestävät SELL-maat eli Suomi, Viro (Eesti), Latvia ja Liettua. Vuonna 2016 kisat järjestetään Tampereella 13.–15.5. Kisoissa ei ole tasovaatimuksia, mutta urheilulajin tuntemus ja kokemus on eduksi. Kisoissa on laaja lajivalikoima jalkapallosta shakkiin ja tapahtumassa on nähty niin huipulle tähtääviä kuin aladivareissa höntsääviä opiskelijoita. Paikalle odotetaan yli 1 500 osallistujaa ympäri maailman, mm. Kiinan ja Islanti ovat jo mukana. Rento kansainvälinen meininki ja festivaalimainen ilmapiiri tempaavat varmasti sinutkin mukaansa! 

Osallistumismaksu

Kisojen osallistumismaksu on Suomen korkeakouluissa opiskeleville 25 euroa/päivä/hlö (hintaan kuuluu kilpailut, kuljetus kisapaikalle, aamiainen+lounas+päivällinen ja oheisohjelmaa). Kisat kestävät perjantaista sunnuntaihin ja maksettavat päivät riippuvat lajisi kestosta.

Ilmoittautuminen
Osallistumisoikeus on kaikilla läsnä olevilla tai vuonna 2015/2016 valmistuneilla ammattikorkeakoulun tai yliopiston opiskelijoilla (ei avoimen opiskelijat). Myös jatko- ja vaihto-opiskelijat saavat osallistua. TTY:n opiskelijat voivat ilmoittautua TUrVoKe ry:n liikuntasihteerille (liikuntasihteeri@tut.fi, katso myös uutinen POPista), TAMKin ja TaY:n opiskelijat ilmoittautuvat suoraan SELL-kisojen järjestelmään kisojen nettisivuilla.

Lue lisää www.tut.fi/sell2016 tai kysy sähköpostitse sellgames2016@tut.fi

 


 

HIERONTAPALVELUJA ATALPASSA JA TTY:LLÄ

Varaa aika rentouttavaan hierontaan Tarjontakalenterista tai suoraan hierojalta! Koulutettu hieroja Virve Raittinen on paikalla Atalpassa aina keskiviikko-iltapäivisin. TTY:llä Nina Östmanilta tai Petri Marjamaalta on mahdollista varata hieroja-aikoja joka arkipäivä. Lisätietoja Yksilöpalveluista.

 


 

PERINTEISTÄ TTY-VIIKKOA VIETETÄÄN VIIKOLLA 6 (8.-12.2.2016)

Unipoli Sport osallistuu TTY-viikolle järjestämällä kaksi näytetuntia Tamppi Areenan ryhmäliikuntasalissa.

Aikuisbaletti

Keskiviikkona 10.2.2016 klo 11.30–12.30, Tamppi Areenan ryhmäliikuntasali

Aikuisbaletti on monipuolista treeniä, jossa kehon liikkuvuutta, linjausta ja hallintaa kehitetään baletin liikesarjoin. Tunnilla käydään läpi baletin liikemateriaalia tangossa, keskilattialla sekä lattian läpi liikkuvilla tanssisarjoilla. Vaatetukseksi tunnille sopii liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja sukat/pehmeät balettitossut.

Ohjaaja: Hanna Kahrola

Jooga

Torstaina 11.2.2016 klo 10–11, Tamppi Areenan ryhmäliikuntasali

Joogalla joustavaksi! Integral yoga hatha on saanut vaikutteita mm. hathajoogasta ja astangajoogasta. Tunti koostuu virittäytymisestä ja lämmittelystä, asanaharjoituksesta sekä loppurentoutuksesta. Fyysisessä asanaharjoituksessa keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia sekä kehitetään tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnilla harjoitellaan avojaloin, mutta loppurentoutuksessa on hyvä olla lämmintä vaatetta.

Ohjaaja: Pekka Mäkiaho

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa