Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 2/2017 - helmikuu

 

Kuukausitiedote.jpg

2/2017 HELMIKUU

 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN 13.–22.2.2017

Kevätkauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso aukeaa helmikuun puolivälissä! Ilmoittaudu mukaan liikuntakursseille Tarjontakalenterin tai kurssilistauksen kautta.

 


 

KUNNON STARTTI -KURSSEJA TULOSSA KEVÄÄLLÄ

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua! Ilmoittautuminen Kunnon Startti -kursseille aukeaa samassa yhteydessä muiden Unipoli Sportin kurssien kanssa. Tarjolla on kursseja kuntosaliharjoittelun aloittamisesta. Varmista paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! Lue lisätietoja kurssien kuvauksesta.

 


 

HIERONTAPALVELUJA ATALPASSA JA TTY:LLÄ

Varaa aika rentouttavaan hierontaan Tarjontakalenterista tai suoraan hierojalta! Koulutettu hieroja Virve Raittinen on paikalla Atalpassa aina keskiviikko-iltapäivisin. TTY:llä Nina Östmanilta tai Petri Marjamaalta on mahdollista varata hieroja-aikoja joka arkipäivä. Lisätietoja Yksilöpalveluista.

 


 

TUTUSTU UNIPOLI SPORTIN YKSILÖPALVELUIHIN!

Unipoli Sport tarjoaa yksilöllistä liikuntaneuvontaa, kuntosaliohjausta sekä Personal Training –palveluita. Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa liikuntaa harrastamattomia opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä löytämään oma tapansa liikkua, ja yksilöllinen kuntosaliohjaus taas opastaa kuntosaliharjoittelun aloittamisessa. PT-valmennuksella saat henkilökohtaista ohjausta ja sinulle räätälöidyn liikuntaohjelman. Tutustu palveluihin tarkemmin nettisivullamme. 

 


 

UNIPOLI SPORT TTY–VIIKOLLA

Unipoli Sport osallistuu TTY-viikkoon (vko 6) tarjoamalla Hervannan kampuksella liikunnallisia tempauksia. Tamppi Areenan palloilusalissa järjestetään tiistaina 7.2. klo 9:30-16 Ihmiskeilausturnaus. Tamppi Areenan uudella kiipeilyseinällä on keskiviikkona 8.2. klo 12-14 Kiipeilydemo. Tamppi Areenalla on lisäksi koko keskiviikkopäivän 8.2. avoimet ovet, joten voit tulla kokeilemaan TTY:n liikuntapalveluita koko päivän ilman liikuntamaksua.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje täältä!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png
Twitter.png

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa