Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

2/2018 HELMIKUU


KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN 12.-21.2.2018

Kevätkauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso aukeaa helmikuun puolivälissä! Ilmoittaudu mukaan liikuntakursseille Tarjontakalenterin tai kurssilistauksen kautta.


YSTÄVÄNPÄIVÄ BIC 14.2.2018

Ystävänpäivä BIC -tapahtuma järjestetään kaikilla kampuksilla keskiviikkona 14.2.2018 klo 15.00 alkaen.
Tapahtuma on avoin kaikille Unipoli Sportin asiakkaille. Ota jumppaan mukaan myös ystäväsi tai työkaveri. Hänen ei tarvitse olla Unipoli Sportin jäsen, riittää että hän kuuluu Tampereen korkeakouluyhteisöön. Päivän teemavärinä on punainen/vaaleanpunainen, joten laita päällesi jotain teemaan sopivaa. Tapahtuman aikana tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ystävänpäivä BIC -jumpat

Hervanta
15.00 HIIT
16.00 Fitjooga
17.00 Zumba
18.00 Functr

Kauppi
16.00 Kiinteytys
17.00 Taiji
18.00 Hiit
18.30 Venyttely

Keskusta
15.00 Step
16.00 Niska-selkä
17.00 Kiinteytys
18.00 Xtreme
19.00 Sixpack

 


KUNNON STARTTI-KURSSEJA TULOSSA KEVÄÄLLÄ

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua! Ilmoittautuminen Kunnon Startti -kursseille aukeaa samassa yhteydessä muiden Unipoli Sportin kurssien kanssa.  Tarjolla on kursseja kuntosaliharjoittelun aloittamisesta. Varmista paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! Lue lisätietoja kurssien kuvauksesta.

 


HIERONTAPALVELUJA ATALPASSA JA TTY:LLÄ

Varaa aika rentouttavaan hierontaan Tarjontakalenterista tai suoraan hierojalta! Koulutettu hieroja Virve Raittinen on paikalla Atalpassa aina keskiviikko-iltapäivisin. TTY:llä Nina Östmanilta tai Petri Marjamaalta on mahdollista varata hieroja-aikoja joka arkipäivä. Lisätietoja Yksilöpalveluista.

 


TUTUSTU UNIPOLI SPORTIN YKSILÖPALVELUIHIN!

Unipoli Sport tarjoaa yksilöllistä liikuntaneuvontaa, kuntosaliohjausta sekä Personal Training –palveluita. Liikuntaneuvonnan tarkoituksena on auttaa liikuntaa harrastamattomia opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä löytämään oma tapansa liikkua, ja yksilöllinen kuntosaliohjaus taas opastaa kuntosaliharjoittelun aloittamisessa. PT-valmennuksella saat henkilökohtaista ohjausta ja sinulle räätälöidyn liikuntaohjelman. Tutustu palveluihin tarkemmin nettisivullamme.

 


KUNTONYRKKEILYÄ HENKILÖSTÖLLE

Tervetuloa ravistamaan työjumit hartioilta! Keskustan kampuksella on tarjolla kuntonyrkkeilyä henkilöstölle torstaisin klo 16.15-17.10 ajalla 8.2.-8.3.
Paikkana monitoimisali ja ohjaajana Veera Hautanen. Ilmoittautua ei tarvitse, maksa vain Unipoli Sportin liikuntamaksu (kerta, kausi tai vuosi). Ota mukaasi mukavat sisäliikuntavaatteet ja –tossut. Tarvittavat välineet löytyy Atalpasta, jossa on myös suihkut ja saunat.

 


SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa