Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

3/2016 MAALISKUU

 

UNIPOLI SPORT TARJOAA MAKSUTONTA KUNTOSALIOHJAUSTA

Unipoli Sportin kuntosaleilta on mahdollista saada maksutonta ohjausta. Paikalla on mainittuina aikoina kuntosaliohjaaja, jolta voi kysyä neuvoja tietyn laitteen käyttöön tai yleisesti harjoitteluun liittyen. Katso päivystys ajat tarkemmin Tarjontakalenterista.

TAMKilla FinnMedin kuntosalilla maanantaista torstaihin kello 16–20.
TTY:llä Palloiluhallin kuntosalilla tiistaisin kello 16–17.
TaY:lla joka toisen viikon tiistai kello 15–16, ja lisäksi erikseen henkilöstölle perjantain kuntosalivuorolla satunnaisesti.

 


 

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI! HYVINVOINTITAPAHTUMA TaY:lla 14.–16.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 14.–16.3. Kaupissa ja keskustakampuksella teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

 


 

TTY:n HENKILÖKUNNAN HYVINVOINTIPÄIVÄ TI 22.3.

Unipoli Sport on mukana TTY:n henkilökunnalle tarkoitetussa hyvinvointipäivässä ti 22.3. klo 9–14. Tutustu hyvinvointipäivän ohjelmaan Tutkassa.

 


 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: Sulkeutuu torstaina 24.3. kello 14. Perjantaina 25.3. auki klo 13:30-17:30. Suljettu La 26.3. - Ma 28.3. Bommari avoinna normaalisti.
Atalpa: suljettu torstaista 24.3. kello 16 lähtien maanantaihin 28.3. asti.
TAMK: Ei ryhmäliikuntaa torstaista maanantaihin 24.–28.3., eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 24.3. maanantaihin 28.3.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

 


 

UNIPOLI SPORTILLE KAKSI UUTTA TYÖNTEKIJÄÄ

Unipoli Sportilla aloitti helmikuussa työntekijöinä kaksi uutta liikunta-alan ammattilaista: Anna Hautamäki TTY:n kampuksella ja Heidi Olsbo TAMK:n kampuksella. Anna ja Heidi tulevat jatkossa Unipoli Sportin asiakkaille tutuiksi mm. ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjaajina, asiakaspalvelutyössä sekä liikuntakurssi- ja tapahtumajärjestelijöinä.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa