Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

4/2016 HUHTIKUU


VASTAA UNIPOLI SPORTIN PALAUTEKYSELYYN JA VOITA!

Unipoli Sportin palautekyselyyn on mahdollista vastata 1.5. asti. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Unipoli Sport -tuotteita! Kyselyssä voit antaa palautetta yksittäisistä ryhmäliikuntatunneista sekä kevään liikuntakursseista, tai halutessasi voit keskittyä vain yleisen palautteen antamiseen. Pääasia, että kerrot mielipiteesi, joka on meille palveluitamme kehittäessämme todella tärkeä!

Vastaa kyselyyn täällä.

 RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN MUUTOKSET JA KESÄAIKATAULU

TaY:lla Atalpan ryhmäliikuntatunneista on osa siirretty palloiluhalliin ja venyttelysaliin viikoilla 16 ja 17 pääsykokeiden vuoksi. Muutama tunti on jouduttu perumaan kokonaan. Tarkista ajantasainen tilanne Tarjontakalenterista. Tilakalenterista näet tilakohtaiset varaukset.

Jumppien kevätaikataulun viimeinen päivä on perjantaina 29.4. Maanantaina 2.5. siirrytään ryhmäliikunnan osalta kesäaikatauluihin. Kesätunnit päivitetään  Tarjontakalenteriin 18.4. alkavalla viikolla.

 


 

VAPAAEHTOISIA ETSITÄÄN SELL-KISOIHIN!

SELL Student Games -liikuntatapahtuma valtaa Hervannan kampuksen 13.–15.5 – tule mukaan!

SELL-kisat on korkeakouluopiskelijoiden kansainvälinen monilajitapahtuma, jossa kilpaillaan 18 eri urheilulajissa ympäri Tamperetta. 1 500 osallistujan joukossa on urheilijoita muun muassa Kiinasta, Venäjältä, Georgiasta, Virosta, Liettuasta, Latviasta, Saksasta, Islannista ja Iso-Britanniasta. Kisojen suojelijaksi on lupautunut itse Presidentti Sauli Niinistö, joten kovan luokan tapahtuma on kyseessä! Kisakampuksena toimii TTY, jossa majoittuu jopa 800 osallistujaa. Kisakampuksella on myös kisatoimisto ja kisaruokailut. Kisoihin kuuluu urheilulajien lisäksi avajaistapahtuma keskustassa, kisadiscoja ja muuta ajanvietettä.

Kisojen järjestelyihin tarvitaan suuri joukko vapaaehtoisia tekemään kisoista ikimuistoiset kaikille osallistujille. Vapaaehtoisena saat kansainvälisiä kokemuksia ja pääset tutustumaan eri maiden opiskelijoihin. Ilmoittaudu ja lue lisää vapaaehtoisuudesta www-sivuiltamme!

Yhteystiedot: sellgames2016@tut.fi

 


 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Vappu ja Helatorstai aiheuttavat liikuntatiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja.

TTY: Tamppi Areena suljettu viikonloppuna 30.4.–1.5. sekä 5.5. Bommari avoinna normaalisti.
TaY: Atalpa suljettu lauantaista 30.4. kello 14 lähtien sunnuntaihin 1.5. asti sekä 4.5. kello 18 lähtien aina 5.5. asti. Ei ryhmäliikuntaa 30.4.
TAMK: Ei FinnMedi Deltan kuntosalivuoroa torstaina 5.5. Ei ryhmäliikuntaa 30.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!  

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa