Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

5/2015 TOUKOKUU

 

KESÄKAUSI KÄYNNISSÄ

Unipoli Sport on siirtynyt kesäaikaan! Tarkista kesäajan ryhmäliikunta-aikataulut Tarjontakalenterista. Kesäkauden avoimen palloilutarjonnan näet Tarjontakalenterista ja vakiovuorot Tilakalenterista. Kesäkauden tarjonta on voimassa 30.8. asti.

Kevään 2015 ja koko vuoden 2014–2015 liikuntamaksut ovat voimassa 31.7. asti, jonka jälkeen tulee maksaa syksyn 2015 tai koko vuoden 2015–2016 liikuntamaksu voidakseen käyttää palveluita ja tiloja.

 

PALAUTEKYSELYN TULOKSET JULKAISTU

Unipoli Sportin asiakaspalautekyselyssä kartoitettiin asiakkaiden tyytyväisyyttä kaudella 2014–2015. Kyselyyn saatiin 557 vastausta ja tulokset on julkaistu nettisivuilla. Kiitos kaikille vastaajille!

Vastaajien kesken arvottiin henkilökohtainen kuntosaliohjaus sekä Unipoli Sport -haalarimerkkejä ja -kangaskasseja. Pääpalkinnon voittaja on Anu K. TAMKista. Haalarimerkit ja kangaskassit voittivat Anna L. ja Salla N. TaY:lta sekä Krista M. ja Juho V. TTY:lta. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea!

 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kuukauden laji -toiminta on kesätauolla ja jatkuu jälleen syksyllä. Myös muuta kivaa matalan liikuntakynnyksen toimintaa on vireillä. Seuraa tiedottelua!

 

ATALPAN SALIVUOROHAKU

Atalpan liikuntatalon vakiovuoroja voivat hakea Tampereen yliopiston liikuntatoimintaa järjestävät yhdistykset, lajikerhot ja ainejärjestöt, joiden jäsenet ovat TaY:n opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Hakuaika 29.4.–27.5. e-lomakkeella. Tarvitset peruspalvelutunnuksen ja salasanasi tunnistautumiseen. Lisätietoja hausta Unipoli Sportin Palloilu-nettisivuilla ja ko. lomakkeella.

 

TENNISKENTTÄ AVATAAN

TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on Unipoli Sportin asiakkaiden käytössä. Varaukset Tarjontakalenterista. Lisätietoja nettisivuiltamme.

 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Helatorstaina 14.5. liikuntatiloissa on poikkeukselliset aukioloajat. Atalpa ja Tamppi Areena ovat suljettuina koko päivän. TAMKilla L-rakennus on auki, mutta ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedin kuntosalivuoroa. Helatorstain aattona 13.5. Atalpa suljetaan jo kello 18.

Katso päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista. Tarkista Tarjontakalenterista päiväkohtainen liikuntatarjonta, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

Oletko huomannut uuden tavan esittää kuluvan viikon aukioloajat? Etusivulta näet kyseisen päivän aukioloajat ja klikkaamalla otsikkoa pääset koko viikon näyttävään näkymään. Tsekkaa pois!

 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa mahdollisuuksien mukaan.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

 

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!
 

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa