Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

5/2016 TOUKOKUU


VASTAA UNIPOLI SPORTIN PALAUTEKYSELYYN JA VOITA!

Unipoli Sportin palautekyselyssä kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä liikuntakursseihin ja ryhmäliikuntatunteihin sekä yleisesti palveluihin kaudella 2015–2016. Vastaaminen on mahdollista vielä maanantaina 2.5.2016. Vastaajien kesken arvotaan Unipoli Sportin tuotteita.

Vastaa kyselyyn täällä.

 


 

KESÄKAUSI KÄYNNISSÄ

Unipoli Sport siirtyy kesäaikaan! Ryhmäliikunnan osalta kesäjumpat ovat jo käynnissä: Tarkista kesäajan ryhmäliikunta-aikataulut Tarjontakalenterista. Kesäkauden palloiluvuorot vaihtuvat 9.5. Avoimen palloilutarjonnan näet Tarjontakalenterista ja vakiovuorot Tilakalenterista. Kesäkauden tarjonta on voimassa 28.8. asti.

HUOM: Kevään 2016 ja koko vuoden 2015–2016 liikuntamaksut ovat voimassa 31.7. asti, jonka jälkeen tulee maksaa syksyn 2016 tai koko vuoden 2016–2017 liikuntamaksu voidakseen käyttää palveluita ja tiloja.

 


 

KESÄKURSSEJA LISÄTTY TARJONTAAN!

Kurkista kurssitarjontaa ja ilmoittaudu vielä mukaan kevään ja kesän aikana järjestettäville liikuntakursseille. Mukana valittavana on SUP-lautailua, melontaa ja suunnistusta. Ilmoittautumisjaksot päättyvät kursseissa eri aikoihin, joten olethan kurssikohtaisesti tarkkana.

 


 

JUMPPIA VIDEOMUODOSSA NETISSÄ

Mikä jumpistamme sopisi sinulle? Unipoli Sport on julkaissut lyhyet esittelyvideot 16 ryhmäliikuntatunnista, jotka ovat nyt katsottavissa netissä! Tutustu myös jokaisen ryhmäliikuntatunnin tekstimuotoisiin tuntikuvauksiin. Rohkeasti siis mukaan tunneille!

Katso kaikki videot nettisivuillamme.
Katso kaikki videot suoraan Youtubessa.

 


 

ATALPAN SALIVUOROHAKU LUKUVUODELLE 2016–2017

Atalpan liikuntatalon vakiovuoroja voivat hakea Tampereen yliopiston liikuntatoimintaa järjestävät yhdistykset, lajikerhot ja ainejärjestöt, joiden jäsenet ovat TaY:n opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Hakuaika 3.–31.5. e-lomakkeella. Tarvitset peruspalvelutunnuksen ja salasanasi tunnistautumiseen. Lisätietoja hausta Unipoli Sportin Palloilu-nettisivuilla ja ko. lomakkeella.

 


 

TENNISKENTTÄ AVATAAN

TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on Unipoli Sportin asiakkaiden käytössä toukokuun puolesta välistä lähtien säävarauksella. Varaukset Tarjontakalenterista. Lisätietoja nettisivuiltamme.

 


 

RAUHAA, ENERGIAA JA VOIMAA LUONNOSTA

Stressaatko? Koetko ylisuorittavasi? Kaipaatko rauhoittumista? Luontoliikunta tarjoaa apua ja keinoja ongelmien selättämiseen.

Laita jo valmiiksi kalenteriin tapahtumat syksylle: osallistu kaikille avoimelle luontoliikunnan luennolle torstaina 22.9.2016 kello 15–16. Luento on avoin opiskelijoille sekä henkilökunnalle.

Ilmoittaudu mukaan myös erilliselle luontoliikunnan kurssille 22.9.–27.10. Kaupissa. Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2016.  

Lue lisää nettisivuilta.

 


 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Helatorstaina 5.5. liikuntatiloissa on poikkeukselliset aukioloajat.

TTY: Tamppi Areena suljettu 5.5. Bommari avoinna normaalisti.
TaY: Atalpa suljettu keskiviikosta 4.5. kello 18 lähtien aina 5.5. asti.
TAMK: Ei FinnMedi Deltan kuntosalivuoroa torstaina 5.5.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kesäkautta toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa