Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

5/2017 TOUKOKUU

 

KESÄKAUSI STARTTAA PIAN!

Unipoli Sport siirtyy kesäaikaan! Ryhmäliikunnan osalta kesäjumpat käynnistyvät vapun jälkeen 2.5. Tarkista kesäajan ryhmäliikunta-aikataulut Tarjontakalenterista. Uutuustunti Outdoor Workout lisätty tarjontaan. Tsekkaa tunnin esittelyvideo Facebookista!

Kesäkauden palloiluvuorot vaihtuvat 8.5. Avoimen palloilutarjonnan näet Tarjontakalenterista ja vakiovuorot Tilakalenterista. Kesäkauden tarjonta on voimassa 3.9. asti.

Kevään 2017 ja koko vuoden 2016–2017 liikuntamaksut ovat voimassa 31.7. asti, jonka jälkeen tulee maksaa syksyn 2017 tai koko vuoden 2017–2018 liikuntamaksu voidakseen käyttää palveluita ja tiloja.

 


 

ATALPAN SALIVUOROHAKU LUKUVUODELLE 2016-2017

Atalpan liikuntatalon vakiovuoroja voivat hakea Tampereen yliopiston liikuntatoimintaa järjestävät yhdistykset, lajikerhot ja ainejärjestöt, joiden jäsenet ovat TaY:n opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Hakuaika 9.5.–1.6. e-lomakkeella. Lisätietoja hausta Unipoli Sportin Palloilu-nettisivuilla ja ko. lomakkeella.

 


 

TENNISKENTTÄ AVATAAN

TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on Unipoli Sportin asiakkaiden käytössä toukokuun puolesta välistä lähtien säävarauksella. Varaukset Tarjontakalenterista. Lisätietoja nettisivuiltamme.

 


 

ILMOITTAUDU MUKAAN ARCHERY TAG -TURNAUKSEEN

Archery Tag -turnaus järjestetään keskiviikkona 31.5. kello 16-20 Nalkalan puistossa. Kerää vähintään viiden hengen joukkue ja osallistu mukaan hauskaan joukkuelajiin, jossa tarkoituksena on osua vastustajan pelaajiin jousella ammuttavalla pehmopäisellä nuolella ja siten ”polttaa” pelaajat pois pelistä. Osallistumismaksu on 10€/henkilö, eikä osallistujilta vaadita Unipoli Sportin liikuntamaksua. Palkintoja turnauksen voittajajoukkueelle on 100€ arvoinen Ravintola.fi:n lahjakortti. Ilmoittaudu 24.5. mennessä. Lue lisätietoja nettisivuilta.

 

 


 

 

MAHTITAPAHTUMA VIREILLÄ - PYSY KUULOLLA!

Unipoli Sport julkaisee vapun jälkeen mahtavan tapahtuman. Pysy siis kuulolla! Mitähän on tekeillä? Voit jo heittää arvauksesi tapahtuman suhteen Facebookissa ja Instagramissa.

 

 


 

 

KEVÄÄN POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Vappu ja Helatorstai aiheuttavat poikkeuksellisia aukioloaikoja.

TTY: Tamppi Areena suljettu 30.4.-1.5. Suljettu Helatorstaina 25.5. Bommari avoinna normaalisti. Kesäaikaan siirrytään maanantaina 8.5.: arkisin avoinna klo 6-21, lauantaisin avoinna klo 10-16, sunnuntaisin suljettu.

TaY: Atalpa suljettu 30.4.-1.5. Kesäaikaan siirrytään maanantaina 15.5.: arkisin avoinna klo 7-21 ja viikonloput suljettu. Suljettu myös 24.5. klo 16 lähtien torstaihin 25.5. asti.

TAMK: Liikuntakeskus avoinna 30.4. klo 9-18 ja 1.5. klo 12-22. Helatorstaina 25.5. avoinna klo 12-20. Kesäaikaan siirrytään maanantaina 29.5.: arkisin avoinna klo 6-20, viikonloppuisin avoinna klo 10-18.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kevätkautta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa