Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 6/2016 - kesäkuu

Kuukausitiedote.jpg

6/2016 KESÄKUU


TENNISKENTTÄ AVATTU

TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on Unipoli Sportin asiakkaiden käytössä. Varaukset Tarjontakalenterista. Lisätietoja nettisivuiltamme. Atalpan sulkuaikana heinäkuussa vuoron maksu ja avaimen nouto Päätalon infopisteestä.

 


 

TAMKIN UUSI LIIKUNTAKESKUS VALMISTUU LOPPUKESÄSTÄ

TAMKin remontoitu ja laajennettu L-rakennus Kaupissa avataan taas yleisölle elokuussa. Avajaisia pidetään syyskuussa. Lisätietoja luvassa loppukesästä!

 


 

KESÄKAUSI KÄYNNISSÄ

Unipoli Sport on siirtynyt kesäaikaan! Tarkista kesäajan ryhmäliikunta-aikataulut ja palloilutarjonta Tarjontakalenterista. Vakiovuorot löytyvät Tilakalenterista. Kesäkauden tarjonta on voimassa 28.8. asti.

 

Kevään 2016 ja koko vuoden 2015–2016 liikuntamaksut ovat voimassa 31.7. asti, jonka jälkeen tulee maksaa syksyn 2016 tai koko vuoden 2016–2017 liikuntamaksu, jotta voi käyttää palveluita ja tiloja.

 


 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesällä osassa tiloista on poikkeuksellisia aukioloja. Katso päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista. Tarkista Tarjontakalenterista päiväkohtainen liikuntatarjonta, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua.

TTY: Tamppi Areena on suljettu 4.7.–10.7.
TaY: Atalpa on suljettu 1.–31.7.2016.

TAMK: Ryhmäliikunnat kalenterin mukaisesti läpi kesän, ei taukoa!

 

Muistathan hakea ajoissa kulkuoikeuden kaikille kampuksille, mikäli aiot käyttää tiloja kesällä!

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, kuitenkin Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png Twitter.png

 

Liikunnallista kesäkautta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa