Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

6/2017 KESÄKUU

 

LIITY MUKAAN SUOMI 100-TAPAHTUMAAN

 Unipoli Sport osallistuu Suomi 100-teemavuoteen julkaisemalla vuoden aikana erilaisia liikuntahaasteita, jotka lopulta huipentuvat joulukuun alussa pidettävään haastetapahtumaan. Haasteet ja kuvia matkan varrelta julkaistaan Facebook-tapahtumassa. Unipoli Sport julkaisee sivuilla omat viisi päähaastettaan, ja lisäksi kaikki haastetut sekä osallistujat voivat julkaista omia haasteitaan. Kuvia julkaistaan myös Instagramissa. Liity mukaan satahaasteeseen käyttämällä hashtagia #Unipolisport100 ja halutessasi lisäksi valtakunnallista #Suomi100.

Lue lisätietoja tapahtumasta ja haasteet julkaistaan Facebook-tapahtumassa.

 


 

 

TENNISKENTTÄ AVATTU

 TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on Unipoli Sportin asiakkaiden käytössä. Varaukset Tarjontakalenterista. Lisätietoja nettisivuiltamme. Atalpan sulkuaikana heinäkuussa vuoron maksu ja avaimen nouto Päätalon infopisteestä.

 


 

 

KESÄKAUSI KÄYNNISSÄ

Unipoli Sport on siirtynyt kesäaikaan! Tarkista kesäajan ryhmäliikunta-aikataulut ja palloilutarjonta Tarjontakalenterista. Vakiovuorot löytyvät Tilakalenterista. Kesäkauden tarjonta on voimassa 3.9. asti.

Kevään 2017 ja koko vuoden 2016–2017 liikuntamaksut ovat voimassa 31.7. asti, jonka jälkeen tulee maksaa syksyn 2017 tai koko vuoden 2017–2018 liikuntamaksu voidakseen käyttää palveluita ja tiloja.

 

 


 

 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesällä osassa tiloista on poikkeuksellisia aukioloja. Katso päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista. Tarkista Tarjontakalenterista päiväkohtainen liikuntatarjonta, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua.

TTY: Tamppi Areena on suljettu 23.–25.6. sekä 3.–9.7.
TaY: Atalpa on suljettu 23.–25.6. sekä 1.–30.7.
TAMK: Liikuntakeskus suljettu 23.6.–2.7. Suljetaan 22.6. jo kello 12.

Muistathan ajoissa hakea kulkuoikeuden kaikille kampuksille mikäli aiot tiloja kesällä käyttää!

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa