Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: kuukausitiedote 6/2018

6/2018 KESÄKUU

KEKSI NIMI KESKUSTAN ULKOKUNTOILUALUEELLE - NIMIKILPAILU KÄYNNISSÄ 6.6. SAAKKA!

Keskustakampukselle, Tampereen Yliopiston Päätalon sisäpihaan on alkukesän aikana valmistumassa tenniskentän paikalle ulkokuntoilualue. Nyt onkin aika keksiä nimi tälle uudelle liikuntapaikalle. Olisiko Sinulla jokin hyvä ehdotus?

Unipoli Sport järjestää nyt nimikilpailun, jolla pyritään löytämään sopiva nimi. Keskustan ulkokuntoilualueen nimikilpailu on käynnissä 23.5.-6.6.2018.  Ehdotuksia voi antaa täyttämällä e-lomakkeen. Arvomme vastaajien kesken oikeuden käyttää Unipoli Sportin liikuntapalveluja syyskauden ajan (1.8.-31.12.18).


ULKOKUNTOILUALUEET OVAT AUKI

Hervannan kampuksella oleva ulkokuntosali Kampus-Areena on koko kesän Unipoli Sportin asiakkaiden käytössä. TaY:n Päätalon sisäpihan ulkokuntoilualue valmistuu alkukesän aikana, jonka jälkeen se on vapaasti kaikkien käytössä.


KESÄKAUSI KÄYNNISSÄ

Unipoli Sport on siirtynyt kesäaikaan! Tarkista kesäajan ryhmäliikunta-aikataulut ja palloilutarjonta Tarjontakalenterista. Vakiovuorot löytyvät Tilakalenterista. Kesäkauden tarjonta on voimassa 2.9. asti.

Kevään 2018 ja koko vuoden 2017–2018 liikuntamaksut ovat voimassa 31.7. asti, jonka jälkeen tulee maksaa syksyn 2018 tai koko vuoden 2018–2019 liikuntamaksu voidakseen käyttää palveluita ja tiloja.


POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesällä osassa tiloista on poikkeuksellisia aukioloja. Katso päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista. Tarkista Tarjontakalenterista päiväkohtainen liikuntatarjonta, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua.

  • Hervanta: Suljettu to 21.6. klo: 14 - su 24.6. ja ma-su 2.7.- 8.7.
    Avoinna  ma-pe 6-21, la 10-16, su KIINNI
  • Kauppi: Suljettu 22.6-1.7. (Suljetaan 21.6. klo 16)
    Avoinna ma-pe 6-20, la-su 10-18
  • Keskusta: Suljettu 9.7.-29.7.
    Avoinna 2.-6.7. 10-18, la-su KIINNI, muutoin ma-pe klo 7-21, la-su KIINNI.

Muistathan ajoissa hakea kulkuoikeuden kaikille kampuksille mikäli aiot käyttää tiloja kesällä!


TILAA KUUKAUSITIEDOTE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa mahdollisuuksien mukaan.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!


SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa