Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

7/2015 HEINÄKUU

 

TARJONTA- JA TILAKALENTERIT SAA NYT MYÖS KIRJANMERKIKSI

Nyt voit tallentaa sekä Tarjonta- että Tilakalenterin selaimeesi kirjanmerkiksi tietyillä, haluamillasi valinnoilla! Avaa tätä varten oma, erillinen näkymä kalenterista, johon voit tehdä haluamasi valinnat tallennusta varten. Jos tapanasi on katsoa tietyn kampuksen tiettyä tarjontaa usein, on tämä uusi, ehdoton apuvälineesi pikaiseen vuorojen tarkistamiseen!

Avaa Tarjontakalenterin tallennettava versio tästä ja Tilakalenterin vastaava versio tästä.  


PALLOILUVUOROJEN MUUTOKSET ERILLISEEN TAULUKKOON

Jatkossa voit tarkistaa myös palloilun avointen lajivuorojen sekä varattavien vakiovuorojen muutokset kätevästi erillisestä taulukosta nettisivuilta. Sama taulukko löytyy myös Tarjontakalenterin alta.

 

TAY:N TENNISKENTTÄ AUKI KOKO KESÄN
TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on käytössä koko kesän. Varaukset tehdään Tarjontakalenterista, lisätietoja nettisivuiltamme. Atalpan sulkuaikana 1.7.–2.8. vuoron maksu ja avaimen nouto Päätalon infopisteestä arkipäivisin klo 7–17 välillä. Maksu VAIN käteisellä tasarahana.

 

LUKUVUODEN 2015–2016 LIIKUNTAMAKSUKAUSI VAIHTUU 1.8.

Meneillään oleva kausi on voimassa 31.7. asti. Uusi lukuvuosi – ja samalla uusi liikuntamaksukausi – alkaa 1.8. Kulkuoikeudet toisille kampuksille tulee noutaa erikseen jokaista maksukautta kohden (Esim. jos maksat lukukausi kerrallaan, tulee myös oikeudet noutaa joka lukukaudelle erikseen. Jos maksat koko vuoden kerrallaan, tulee oikeudet päivittää joka vuodelle erikseen).

 

TAMKIN L-RAKENNUKSEN SULKUAIKA

Kuntosali ja palloiluhalli TAMKin L-rakennuksessa on avoinna asiakkaille normaalien aukioloaikojen mukaisesti lauantaihin 10.10.2015 asti. Sen jälkeen rakennus suljetaan laajennusremontin rakennustöiden ajaksi, jotta uudistetut tilat saadaan aikataulun mukaisesti avattua käyttöön elokuuksi 2016. Valitettavasti palloiluhallille ei ole mahdollista hankkia korvaavaa tilaa, mutta TAMKissa selvitetään parhaillaan mahdollisuuksia saada korvaava kuntosalitila L-rakennuksen kiinniolon ajaksi. Asiasta tiedotetaan tarkemmin elokuun alussa.

Huomaathan, että Unipoli Sportin TAMKin kampuksen ryhmäliikunta toteutuu normaalisti koko lukuvuoden ajan ilman keskeytyksiä Kuntokatu 4:n ryhmäliikuntasalissa, samoin FinnMedi Deltan kuntosali on käytössä aukioloaikojen mukaisesti.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä! Vuoden kuluttua päästään liikkumaan upouusiin tiloihin TAMKissa!

 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesällä osassa tiloista on poikkeuksellisia aukioloja. Atalpa (TaY) on suljettu 2.8. asti. Katso Unipoli Sportin liikuntatilojen päiväkohtaiset aukioloajat sekä varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista.

 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa mahdollisuuksien mukaan.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa