Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 7/2016 heinäkuu

Kuukausitiedote.jpg

7/2016 HEINÄKUU


TARJONTA- JA TILAKALENTERIT SAA NYT MYÖS KIRJANMERKIKSI

Nyt voit tallentaa sekä Tarjonta- että Tilakalenterin selaimeesi kirjanmerkiksi tietyillä, haluamillasi valinnoilla! Avaa tätä varten oma, erillinen näkymä kalenterista, johon voit tehdä haluamasi valinnat tallennusta varten. Jos tapanasi on katsoa tietyn kampuksen tiettyä tarjontaa usein, on tämä uusi, ehdoton apuvälineesi pikaiseen vuorojen tarkistamiseen!

Avaa Tarjontakalenterin tallennettava versio tästä ja Tilakalenterin vastaava versio tästä.  

 


 

TAY:N TENNISKENTTÄ JA TTY:N BEACH VOLLEY KENTTÄ AUKI KOKO KESÄN

TaY:n Päätalon sisäpihalla oleva tenniskenttä on käytössä koko kesän. Varaukset tehdään Tarjontakalenterista, lisätietoja nettisivuiltamme. Atalpan sulkuaikana 1.–31.7. vuoron maksu ja avaimen nouto Päätalon infopisteestä arkipäivisin klo 8–15.45 välillä. Maksu VAIN käteisellä tasarahana.

Beach volley kentän varaukset myös suoraan Tarjontakalenterista.

 


 

LUKUVUODEN 2016–2017 LIIKUNTAMAKSUKAUSI VAIHTUU 1.8.

Meneillään oleva kausi on voimassa 31.7. asti. Uusi lukuvuosi – ja samalla uusi liikuntamaksukausi – alkaa 1.8. Kulkuoikeudet toisille kampuksille tulee noutaa erikseen jokaista maksukautta kohden (Esim. jos maksat lukukausi kerrallaan, tulee myös oikeudet noutaa joka lukukaudelle erikseen. Jos maksat koko vuoden kerrallaan, tulee oikeudet päivittää joka vuodelle erikseen).

 


 

TAMKIN L-RAKENNUKSEN SANEERAUS JA LAAJENNUS

TAMKin uusi liikuntakeskus valmistuu elokuun alussa. Palloiluhalli, kuntosali ja kiipeilyseinä avataan asiakkaille viimeistään elokuun puolessa välissä ja syksyn ryhmäliikuntakausi aloitetaan uudessa salissa 29.8.


Kulkuoikeudet TaY:ltä ja TTY:ltä tuleville asiakkaille annetaan jatkossa L-rakennuksen vastaanotosta. Lisää infoa nettisivuilla heti, kun rakennuksen lopullinen aukeamisaikataulu varmistuu.

 


 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesällä osassa tiloista on poikkeuksellisia aukioloja. Atalpa (TaY) on suljettu 1.-31.7. tilojen kunnostuksen, suursiivouksen ja uusien välineiden asennuksen vuoksi. Tamppi areena on suljettu 4.-10.7. Katso Unipoli Sportin liikuntatilojen päiväkohtaiset aukioloajat sekä varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, kuitenkin Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kesäkautta toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa