Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

8/2015 ELOKUU

 

SYYSKAUSI ALKOI 1.8.2015!

Unipoli Sportin syyskauden maksukausi alkoi 1.8.2015. Syksyn hinnasto on joka kampuksella kaikille asiakkaillemme sama. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu opiskelijakunta Tamkoon.

 Hinnasto 

Kausimaksut Unipoli Sport

Hinta *

Syksy 1.8.–31.12.2015

38 €

Kevät 1.1.–31.7.2016

42 €

Koko vuosi 1.8.2015–31.7.2016

65 €

* TAMKissa Tamkoon kuulumattomille korkeampi hinta: 48/52/75 €


MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti maksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen liikuntamaksun maksukuittia ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai kausimaksutapauksissa joka kausi) uudestaan! Tutustu tarkemmin ohjeisiin nettisivuillamme.

 

RYHMÄLIIKUNTAKAUSI VAIHTUU 31.8.

Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu vaihtuu 31.8. ja kestää 13.12. asti. Tarkista aikataulut tarkemmin uudesta Tarjontakalenterista. Tutustu tuntikuvauksiin ja käy rohkeasti erilaisilla tunneilla kokeilemassa. Vain testaamalla löydät itsellesi sopivat tunnit!

 

ILMOITTAUTUMINEN LIIKUNTAKURSSEILLE ALKAA 31.8.

Syksyn liikuntakurssitarjonta on julkaistu nettisivuilla. Listaa päivitetään vielä syksyn aikana, mutta tutustu siihen jo nyt, sillä ensimmäinen ilmoittautumisjakso alkaa jo 31.8.! Tutustu kursseihin ja ole 31.8. valmiina ilmoittautumaan nettisivujen kautta!

 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 7.-13.9.2015

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 7.–13.9.2015. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Viikon aikana myös muuta liikunnallista tapahtumaa!

Pyöräilypäivä joka kampuksella 8.–10.9.

Pyöräilypäivänä kannattaa muista polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi syyshuoltoon! Tai jollei sinulla vielä ole pyörää, käy ostamassa sellainen käytettyjen ja huollettujen pyörien myyntipisteeltä! Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Niin ikään pyörämyyntiä varten on hyvä varata erikokoista rahaa tasarahaa varten. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta ja tule tutustumaan Unipoli Sportin palveluihin.

 

TAMK – Teiskontien puoleinen iso sisäpiha

-          tiistaina 8.9.2015

-          oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14

-          käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14

 

TTY – Liikuntahallin reunalla oleva pyöräkatos

-          keskiviikkona 9.9.2015

-          oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14

-          käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14

 

TaY – Päärakennuksen takana oleva pyöräkatos

-          torstaina 10.9.2015

-          oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14

-          käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14

 

Liikuntamessut ke 9.9.2015 klo 10–15 (TTY, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 9.9. kello 10–15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä. 

Ruska-Bic ke 9.9.2015 klo 15–19 (TTY, Tamppi Areena)

Keskiviikkona viimeistään kaikki tutustumaan ryhmäliikuntatunteihin. Tuntien välissä tajolla pientä välipalaa. Valitse omat suosikkituntisi tai treenaa vaikka useampi tunti putkeen.

Liikuntatuutorien kiertokävelyt kampusten liikuntatiloissa

Ovatko kampusten liikuntatilat sinulle tuntemattomia? Osallistu yhteiseen kiertokävelyyn, jolla pääset tutustumaan tiloihin. Lisäinfoa tulossa pian!

 

TAMKIN L-RAKENNUKSEN SULKUAIKA

Kuntosali ja palloiluhalli TAMKin L-rakennuksessa on avoinna asiakkaille normaalien aukioloaikojen mukaisesti lauantaihin 10.10.2015 asti. Sen jälkeen rakennus suljetaan laajennusremontin rakennustöiden ajaksi, jotta uudistetut tilat saadaan aikataulun mukaisesti avattua käyttöön elokuuksi 2016. Valitettavasti palloiluhallille ei ole mahdollista hankkia korvaavaa tilaa, mutta TAMKissa selvitetään parhaillaan mahdollisuuksia saada korvaava kuntosalitila L-rakennuksen kiinniolon ajaksi. Asiasta tiedotetaan tarkemmin elokuun alussa.

Huomaathan, että Unipoli Sportin TAMKin kampuksen ryhmäliikunta toteutuu normaalisti koko lukuvuoden ajan ilman keskeytyksiä Kuntokatu 4:n ryhmäliikuntasalissa, samoin FinnMedi Deltan kuntosali on käytössä aukioloaikojen mukaisesti.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä! Vuoden kuluttua päästään liikkumaan upouusiin tiloihin TAMKissa!

 

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesällä osassa tiloista on poikkeuksellisia aukioloja. Atalpa (TaY) on suljettu 2.8. asti. Katso Unipoli Sportin liikuntatilojen päiväkohtaiset aukioloajat sekä varaustilanne tarkemmin Tilakalenterista.

 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa mahdollisuuksien mukaan.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa