Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

8/2017 ELOKUU

 

SYYSKAUSI 2017 ALKOI 1.8.2017!

Unipoli Sportin syyskauden maksukausi alkoi 1.8.2017. Syksyn hinnasto on joka kampuksella kaikille asiakkaillemme sama. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu opiskelijakunta Tamkoon.

 


 

MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti maksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen. Liikuntamaksun maksukuittia ei tarvitse jatkossa ottaa mukaan noudettaessa kulkuoikeuksia toiselta kampukselta, asiakaspalvelijamme näkevät liikuntamaksut sähköisestä rekisteristä. Maksutiedon päivittymisessä on 1-3 vuorokauden viive, joten varaa kuitti mukaan, jos haet kulkuoikeutta toiselta kampukselta heti maksun jälkeen. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai kausimaksutapauksissa joka kausi) uudestaan! Tutustu tarkemmin ohjeisiin nettisivuillamme.

 


 

RYHMÄLIIKUNTAKAUSI VAIHTUU 4.9.2017

Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 4.9.-17.12. Tarkista aikataulut tarkemmin Tarjontakalenterista. Tutustu tuntikuvauksiin ja videoihin ja käy rohkeasti erilaisilla tunneilla kokeilemassa. Vain testaamalla löydät itsellesi sopivat tunnit!

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 1.9.2017

Voit valita itsellesi sopivan liikuntakurssin kymmenistä vaihtoehdoista! Kursseja päivitetään nettisivuille vielä elokuun aikana.

 


 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 11.-17.9.2017

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 11. - 17.9. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Viikon aikana myös muuta liikunnallista tapahtumaa!

 


 

LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIMESSUT KE 6.9.2017 KLO 10–15 (TTY, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 6.9. kello 10–15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa