Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: kuukausitiedote 8/2018

8/2018 ELOKUU

SYYSKAUSI 2018 ALKAA 1.8.2018!

Unipoli Sportin syyskauden maksukausi alkaa 1.8.2018. Hinnat ovat kaikille asiakkaillemme samat, kampuksesta riippumatta. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu Tamkoon.

HINNASTO

  

Maksukausi 

opiskelijat 

henkilöstö 

Syksy 

1.8.-31.12. 

42 

47 

Kevät 

1.1.-31.7. 

46 

51 

Koko vuosi 

1.8.-31.7. 

72 

82 

 Kertamaksu  

  

6 € 

6 € 

* TTY:llä työnantaja maksaa puolet henkilökunnan liikuntamaksusta. Henkilökunta voi maksaa liikuntamaksun vain puoleksi vuodeksi kerrallaan.
* TAMK: Tamkoon kuulumattomille opiskelijoille korkeampi hinta: Syksy 47 €/ kevät 51 €/ koko vuosi 82 €.
* Hinnat sisältävät alv:n 10% (Ei TUrVoKe ry)


MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET UUDELLE KAUDELLE

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti liikuntamaksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen. Liikuntamaksun maksukuittia ei tarvitse ottaa mukaan noudettaessa kulkuoikeuksia toiselta kampukselta, asiakaspalvelijamme näkevät liikuntamaksut sähköisestä rekisteristä. Maksutiedon päivittymisessä on kuitenkin 1-3 vuorokauden viive, joten varaa kuitti mukaan, jos haet kulkuoikeiutta toiselta kampukselta heti maksun jälkeen. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai maksaessasi kauden kerrallaan, joka kausi) uudestaan. Tutustu ohjeisiin tarkemmin nettisivuiltamme.


SULKAPALLOVUOROT ILMAISIA ARKISIN ENNEN KLO 15

Elokuun alusta alkaen ovat sulkapallovuorot ilmaisia kaikilla kampuksilla ma-pe klo 15 saakka. Aiemmin Atalpan vuorot ovat olleet maksullisia myös päiväsaikaan. Ilmaisvuoroja voi varata yhden/viikko. Vapaat ajat julkaistaan aina edellisen viikon torstaina. Sulkapallovuorojen hinnastoon voi tutustua netissä.


RYHMÄLIIKUNTAKAUSI VAIHTUU 3.9.2018

Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 3.9.-16.12.2018. Tarkista aikataulut tarkemmin Tarjontakalenterista. Paprerisia ryhmäliikuntakalentereita on jaossa elokuun alusta alkaen kaikilla kampuksilla asiakaspalvelupisteissä. Tutustu tuntikuvauksiin ja videoihin ja käy rohkeasti erilaisilla tunneilla kokeilemassa. Vain testaamalla löydät itsellesi sopivat tunnit!


KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 3.9.2018

Unipoli Sport tarjoaa ryhmäliikunnan lisäksi mahdollisuuden tutustua lajeihin kurssien kautta. Syksyllä on kaksi kurssi-ilmoittautumisjaksoa. Ensimmäinen ilmoittatumisjakso alkaa heti syyskuun alussa, maanantaina 3.9. Käy tutustumassa kurssitarjontaamme. Kursseja päivitetään nerttisivuille vielä elokuun aikana.
Voit valita itsellesi sopivan liikuntakurssin kymmenistä vaihtoehdoista! Tarjolla kursseja kaikilla kampuksilla.


AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 3.-9.9.2018

Tutustu kunkin korkeakoulukampuksen liikuntapalveluihin ilmaiseksi Avoimien ovien viikolla 3.-9.9.2018. Avoimien ovien viikolla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Viikon aikana on myös muuta liikunnallista tapahtumaa!


LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIMESSUT KE 5.9. KLO 10-15 (Hervanta, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 5.9. klo 10-15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat sekä monet ulkopuoliset liikuntarhot esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä. Tervetuloa tutustumaan!


ETU UNIPOLI SPORTIN ASIAKKAILLE VUONNA 2018: Sportyplanner- etävalmennustyökalu käyttöön veloituksetta

Unipoli Sport haluaa kannustaa asiakkaitaan yhä laadukkaampaan omatoimiseen harjoitteluun jakamalla vuoden 2018 aikana yhteensä 1000 kpl tunnuksia Sportyplanner -palveluun. Tunnukset ovat henkilökohtaiset ja voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.
Tunnuksia on jaossa Unipoli Sportin asiakaspalvelupisteissa Hervannassa, Kaupissa sekä keskustassa. Saadaksesi tunnukset, sinulla täytyy olla liikuntamaksu maksettuna.

Lisätietoja ja ohjeita voit kysyä asiakapalvelupisteiltä. Palveluun voit tutustua osoitteessa www.sportyplanner.fi


SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista loppukesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa