Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Kuukausitiedote.jpg

9/2015 SYYSKUU

 

MUISTA KÄYTTÄÄ KULKUKORTTIA JOKA KÄYNNILLÄSI!

Kulkukorttia on näytettävä lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä! Muistathan, että jos lukija on liikuntatilan ovella, samalla ovenavauksella ei saa päästää muita sisään. Jokaisen asiakkaan on näytettävä kulkukorttia lukijassa, siis myös silloin, jos ovi olisi jo valmiiksi auki. Kulkukortti on henkilökohtainen! Kulkukortin väärinkäytöstä voi seurata liikuntatilojen käyttöoikeuksien poistaminen.

Kaikkien Unipoli Sportin palveluiden käyttämiseen Unipoli Sportin liikuntamaksu tulee olla maksettuna. Tämä koskee jokaista Unipoli Sportin palvelua (ryhmäliikuntatunnit, kuntosalit, palloilu, kurssit ja yksilöpalvelut) Kunnon Startti -toimintaa lukuun ottamatta. 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA JATKUU TAAS - ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kuukauden lajikokeilut ovat taas täällä!

Syyskuun kuukauden lajina on frisbee golf. Ilmoittaudu mukaan lajikokeiluun 16.9.!

Kunnon Startti -kurssien ilmoittautuminen on käynnissä!

Kunnon Startti -kursseilta saat apua liikunnan aloittamiseen. Ilmoittaudu nyt, ja varmistat paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! ABC-kursseja järjestetään kuntosaliharjoittelusta, kehonhuollosta sekä ryhmäliikunnasta, ja vielä on muutamia paikkoja vapaana.  Lue lisätietoja kurssin kuvauksesta.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on kaikille Unipoli Sport -korkeakoulujen (TTY, TaY ja TAMK) opiskelijoille ja henkilökunnalle tarkoitettu maksuton kahden tunnin palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa liikuntaa kokonaan harrastamattomia opiskelijoita ja henkilökuntalaisia löytämään oma tapansa liikkua. Neuvonta on suunnattu henkilöille, joilla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta pieni henkilökohtainen opastus liikunnan käynnistämisessä on tarpeen. Varaa ensimmäinen tapaaminen Tarjontakalenterista (Yksilöpalvelut) tai ota suoraan yhteyttä ohjaajaan. Lue lisää netistä!

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ 9.9. ASTI

Ilmoittautuminen kauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja ilmoittautuminen näille alkaa 13.10. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan sekä mahdolliset poikkeavat ilmoittautumisajat.

 


 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 7.-13.9.2015

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 7.–13.9.2015. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Viikon aikana myös muuta liikunnallista tapahtumaa (lue alta)! Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita!

Pyöräilypäivä joka kampuksella 8.–10.9.

Pyöräilypäivänä kannattaa muista polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi pieneen syyshuoltoon! Tai jollei sinulla vielä ole pyörää, käy ostamassa sellainen käytettyjen ja huollettujen pyörien myyntipisteeltä! Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Niin ikään pyörämyyntiä varten on hyvä varata erikokoista rahaa tasarahaa varten. Huom: huollossa tehdään vain pieniä korjauksia. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta ja tule tutustumaan Unipoli Sportin palveluihin.

TAMK – Teiskontien puoleinen iso sisäpiha

- tiistaina 8.9.2015
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14  HUOM! Päivä ja aika muuttunut: Pyörän huoltopiste avoinna keskiviikkona 16.9. kello 10-14. Ei pyörämyyntiä erikseen.
- käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14

TTY – Liikuntahallin reunalla oleva pyöräkatos

- keskiviikkona 9.9.2015
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14
- käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14

TaY – Päärakennuksen takana oleva pyöräkatos

- torstaina 10.9.2015
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 10–14
- käytettyjen pyörien myyntipiste avoinna klo 12–14
- lisäksi opastusta Linnan pyörätelineiden käyttöön klo 8.30–11. Tule ajoissa, 60 ensimmäiselle telineen testaajalle satulan sadesuoja!

Yleisurheilukarkelot & Herwannan ympärijuoksu 7.9. kello 16

TUrVoKe ry ja TTYY:n liikuntajaosto järjestävät jokavuotiset Yleisurheilukarkelot sekä Herwannan ympärijuoksun maanantaina 7.9.2015 Hervannan keskusurheilukentällä. Yleisurheilukarkelot sekä ilmoittautuminen ympärijuoksuun alkaa klo 16. Juoksu starttaa klo 18.

Liikuntamessut ke 9.9.2015 klo 10–15 (TTY, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 9.9. kello 10–15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä.

Ruska-Bic ke 9.9.2015 klo 15–19 (TTY, Tamppi Areena)

Viimeistään keskiviikkona kaikki tutustumaan TTY:n ryhmäliikuntatunteihin! Tuntien välissä tajolla pientä välipalaa. Valitse omat suosikkituntisi tai treenaa vaikka useampi tunti putkeen.

Liikuntatuutorien kiertokävelyt kampusten liikuntatiloissa

Ovatko kampusten liikuntatilat sinulle tuntemattomia? Osallistu yhteisiin kiertokävelyihin, joilla pääset tutustumaan tiloihin. Sporttituutorit (TaY ja TTY) ja TAMKin liikuntaseuran Tolun jäsenet näyttävät myös paikat, joista saat haettua kulkuoikeudet liikuntatiloihin. Ota siis mukaan Unipoli Sportin liikuntamaksukuitti, henkilöllisyystodistus ja opiskelija- tai henkilöstökortti niin saat haettua oikeudet samalla reissulla!

Kiertokävelyiden ajankohdat:

TaY: tiistaina 8.9. kello 18 ja perjantaina 11.9. kello 14. Tapaaminen Atalpan aulassa.

TTY: maanantaina 7.9. kello 13 ja keskiviikkona 9.9. kello 14.15. Tapaaminen TTY:n etunurmikolla olevan obeliskin luona.

TAMK: torstaina 3.9. klo 11:00 ja tiistaina 8.9. klo 11:00. Tapaaminen TAMKin Kuntokadun puoleisessa pääaulassa (Kuntokatu 3 infopiste).

 


 

LIIKUNTAKIRPPUTORI TTY:LLÄ 23.9. KELLO 10 ALKAEN

Nyt on hyvä hetki purkaa varastoista huonosti istuvat urheiluvaatteet ja tarpeettomat liikuntavarusteet! Laita hyvä kiertämään ja tule myymään omia varusteitasi eteenpäin Tamppi Areenan kirpputorilla keskiviikkona 23.9. kello 10–16. Paikalla on myös kierrätyspiste, jonne voit tuoda tarpeettomia varusteita ja tehdä ilmaiseksi löytöjä muiden lahjoitusten myötä! Ota yhteyttä ja varaa oma maksuton myyntipiste sähköpostitse: liikuntasihteeri@tut.fi

 


 

TAMKIN L-RAKENNUS SULJETTU REMONTIN VUOKSI 11.10. ALKAEN

Kuntosali ja palloiluhalli TAMKin L-rakennuksessa on avoinna asiakkaille normaalien aukioloaikojen mukaisesti lauantaihin 10.10.2015 asti. Sen jälkeen, sunnuntaista lähtien, rakennus suljetaan laajennusremontin rakennustöiden ajaksi, jotta uudistetut tilat saadaan aikataulun mukaisesti avattua käyttöön elokuuksi 2016.

Unipoli Sportin TAMKin kampuksen ryhmäliikunta toteutuu normaalisti koko lukuvuoden ajan ilman keskeytyksiä Kuntokatu 4:n ryhmäliikuntasalissa, samoin FinnMedi Deltan kuntosali on käytössä aukioloaikojen mukaisesti.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä! Lue remontin etenemisestä nettisivuilta.

 


 

OPISKELUN JA HUIPPU-URHEILUN YHDISTÄMINEN

Tampereen Urheiluakatemia on urheiluverkosto, jonka tavoitteena on tukea huipulla olevien ja sinne tähtäävien urheilijoiden opintojen ja urheilu-uran yhdistämistä, tarjota urheilijoille eri asiantuntijoiden palveluverkosto, kouluttaa urheilijoita ja heidän valmentajiaan, sekä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa kehittää urheilun olosuhteita. TaY, TAMK ja TTY ovat myös mukana verkostossa. Lue lisätietoja Unipoli Sportin nettisivuilta. TaY:lla akatemiaurheilijoiden tapaaminen keskustakampuksella 17.9.2015. Kysy lisätietoja liikuntapäälliköltä! TAMKilla tapaaminen on myös suunnitteilla, kysy lisää liikuntapäälliköltä.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan Unipoli Sport -tuotteita kerran kuussa!

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
Instagram.png
Twitter.png

 

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

3/2015 MAALISKUU

Lue uutiskirje nettiselaimessa.

Read the newsletter in English online.

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

KaveriStartti

KaveriStartti-kurssilta apua liikunnan aloittamiseen: Kerää kaveriporukka kokoon ja varaa ryhmällesi kurssi terveytenne edistämiseksi! Kurssilla kokeillaan erilaisia lajeja ja pyritään etsimään ryhmän jäsenille sopiva likkunnallinen elämäntapa. Lue lisää nettisivuilta ja ilmoita ryhmäsi mukaan nyt! Huom, kannattaa olla nopea!

 

Kuukauden laji

Maaliskuun kuukauden lajina on Hiihto. Lue lisää nettisivuilta!

Hiihdon lajikokeilu torstaina 19.3. Kaupissa. Ilmoittaudu etukäteen Tarjontakalenterin kautta netissä.

KUNTOTESTAUS

Tule testaamaan lihaskuntosi ja liikkuvuutesi 19.3. klo 8–9 Atalpalle! Testaus vain Unipoli Sportin liikuntamaksun maksaneille. Ilmoittautuminen Kurssit-nettisivulla 16.3. mennessä. Hinta 5 €.

AIVOT – SINUNKIN PÄÄASIASI!

Hyvinvointitapahtuma TaY:lla 24.–26.3.

YTHS ja TaY:n opiskelijoiden hyvinvointityöryhmä järjestävät hyvinvointitapahtuman 24.–26.3. Päätalolla teemalla Aivot – Sinunkin pääasiasi. Tutustu ohjelmaan Tamyn nettisivuilla.

Ilmoittaudu perjantain virkistävälle Aivolenkille 24.3. mennessä Kurssit-nettisivulla.

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Pääsiäisenä Unipoli Sportin tiloissa poikkeuksellisia aukioloaikoja!

Tamppi Areena: suljettu torstaista 2.4. kello 14 lähtien maanantaihin 6.4. asti.

Atalpa: suljettu torstaista 2.4. kello 18 lähtien maanantaihin 6.4. asti. Ei ryhmäliikuntaa torstaina 2.4, eikä tiistai-aamulla 7.4. Jumpat normaalisti tiistaina 7.4. kello 14 lähtien.

TAMK: Ei ryhmäliikuntaa, eikä FinnMedi Deltan kuntosalivuoroja torstaista 2.4. maanantaihin 6.4.

Katso Tilakalenterista tarkemmin päiväkohtaiset aukioloajat sekä tilojen varaustilanteen. Tarjontakalenteri näyttää päiväkohtaisen liikuntatarjonnan, johon voit liikuntamaksun maksaneena osallistua. Tutustu ja ota säännölliseen käyttöösi!

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa