Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 9/2016 - syyskuu

 

Kuukausitiedote.jpg

9/2016 SYYSKUU

 

MUISTA KÄYTTÄÄ KULKUKORTTIA JOKA KÄYNNILLÄSI!

Kulkukorttia on näytettävä lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä! Muistathan, että jos lukija on liikuntatilan ovella, samalla ovenavauksella ei saa päästää muita sisään. Jokaisen asiakkaan on näytettävä kulkukorttia lukijassa, siis myös silloin, jos ovi olisi jo valmiiksi auki.

Kulkukortti on henkilökohtainen! Kulkukortin väärinkäytöstä voi seurata liikuntatilojen käyttöoikeuksien poistaminen.

Kaikkien Unipoli Sportin palveluiden käyttämiseen Unipoli Sportin liikuntamaksu tulee olla maksettuna. Tämä koskee jokaista Unipoli Sportin palvelua (ryhmäliikuntatunnit, kuntosalit, palloilu, kurssit ja yksilöpalvelut) Kunnon Startti -toimintaa lukuun ottamatta.

 


 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA JATKUU

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

 

Kunnon Startti -kurssien ilmoittautuminen on käynnissä! 

Kunnon Startti -kursseilta saat apua liikunnan aloittamiseen. Ilmoittaudu nyt, ja varmistat paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! ABC-kursseja järjestetään kuntosaliharjoittelusta ja kehonhuollosta.  Lue lisätietoja kurssin kuvauksesta.

 

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on kaikille Unipoli Sport -korkeakoulujen (TTY, TaY ja TAMK) opiskelijoille ja henkilökunnalle tarkoitettu maksuton kahden tunnin palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa liikuntaa kokonaan harrastamattomia opiskelijoita ja henkilökuntalaisia löytämään oma tapansa liikkua. Neuvonta on suunnattu henkilöille, joilla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta pieni henkilökohtainen opastus liikunnan käynnistämisessä on tarpeen. Varaa ensimmäinen tapaaminen Tarjontakalenterista (Yksilöpalvelut) tai ota suoraan yhteyttä ohjaajaan. Lue lisää netistä!

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ 11.9. ASTI

Ilmoittautuminen kauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja ilmoittautuminen näille alkaa 10.10. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan sekä mahdolliset poikkeavat ilmoittautumisajat.

 


 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 12.–18.9.2016

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 12.–18.9. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta). Muutaman viikon aikana myös muuta liikunnallista tapahtumaa (lue alta)! Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita!

 

 Pyöräilypäivä joka kampuksella

Pyöräilypäivänä kannattaa muista polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi pieneen syyshuoltoon! Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Huom: huollossa tehdään vain pieniä korjauksia. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta.

 

TAMK – Teiskontien puoleinen iso sisäpiha

  •  torstaina 15.9.2016
  •  oman pyörän huoltopiste avoinna klo 11-15

 

TTY – Tamppi Areenan reunalla oleva pyöräkatos

  • keskiviikkona 14.9.2016
  • oman pyörän huoltopiste avoinna klo 12-16

 

TaY – Päärakennuksen takana oleva pyöräkatos

  •  tiistaina 20.9.2016
  • oman pyörän huoltopiste avoinna klo 12-16

 

 Lajinäytökset Atalpalla maanantaina 12.9.

Taido klo 16.30-17, Atalpan palloiluhalli C, Tampereen Taidoseura

Taekwon-Do klo 17.00-17.30, Atalpan palloiluhalli C, Tampereen yliopiston Taekwon-Do

 

 Liikuntamessut keskiviikkona 7.9. klo 10–15 (TTY, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 7.9. kello 10–15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä.

  Ruska-Bic keskiviikkona 14.9. kello 15–19 (TTY, Tamppi Areena)

Viimeistään keskiviikkona kaikki tutustumaan TTY:n ryhmäliikuntatunteihin! Tuntien välissä tarjolla pientä välipalaa. Valitse omat suosikkituntisi tai treenaa vaikka useampi tunti putkeen.

 


 

TAMKIN L-RAKENNUS AVATTU

TAMKin uusi liikuntakeskus L-rakennuksessa on remontoitu ja laajennettu ja taas avoinna asiakkaille normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

 


 

OPISKELUN JA HUIPPU-URHEILUN YHDISTÄMINEN

Tampereen Urheiluakatemia on urheiluverkosto, jonka tavoitteena on tukea huipulla olevien ja sinne tähtäävien urheilijoiden opintojen ja urheilu-uran yhdistämistä, tarjota urheilijoille eri asiantuntijoiden palveluverkosto, kouluttaa urheilijoita ja heidän valmentajiaan, sekä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa kehittää urheilun olosuhteita. TaY, TAMK ja TTY ovat myös mukana verkostossa. Lue lisätietoja Unipoli Sportin nettisivuilta.

 


 

TILAA UUTISKIRJE SÄHKÖPOSTIISI

Uutiskirjeen voit tilata myös toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, kuitenkin Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa uutiskirje heti nettisivuilta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png
Twitter.png

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa